Φωτιά στην τιμή του γκάτζετ που όλοι περιμένουμε

Φωτιά στην τιμή του γκάτζετ που όλοι περιμένουμε

H Apple θα αυξήσει κατά πολύ τις τιμές των επερχόμενων iPhone 14 σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Επί του παρόντος, το iPhone 13 Pro ξεκινά από 999 $ και το Pro Max από 1.099 $. Ακούσαμε αντικρουόμενες φήμες για αύξηση των τιμών, με τον έναν να λέει ότι οι τιμές θα μπορούσαν να αυξηθούν κατά 100 $ και έναν άλλο να λέει ότι οι τιμές θα παραμείνουν οι ίδιες. Η τιμή εκκίνησης πιθανότατα θα αυξηθεί ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, επειδή το φθηνότερο μοντέλο mini έχει αποσυρθεί και το αρχικό μοντέλο θα είναι τώρα το iPhone 14 6,1 ιντσών ενώ μια προηγούμενη αναφορά είχε αναφέρει πως αυτό το μοντέλο θα κοστίζει 799 $.

Ο Kuo σημειώνει ότι η Hon Hai Precision Industry, η οποία είναι γνωστή ως Foxconn διεθνώς και συναρμολογεί iPhone για την Apple, έχει αυξήσει τις προβλέψεις εσόδων της και ο αναλυτής πιστεύει ότι αυτό οφείλεται στο ότι η εταιρεία θα επωφεληθεί από την υψηλότερη μέση τιμή πώλησης του iPhone 14.

Πιο ειδικά, ο Kuo δηλώνει ότι τα μοντέλα iPhone 14 Pro θα είναι πιο ακριβά από τους προκατόχους τους και εκτιμά ότι η μέση τιμή πώλησης της σειράς iPhone 14 θα αυξηθεί κατά 15%, περίπου στα 1.000-1.050 δολάρια. Οι επαγγελματίες αναμένεται επίσης να πραγματοποιήσουν περισσότερες πωλήσεις, κάτι που είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο μπορεί να συμβάλουν σε υψηλότερο ASP.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.