Ο Αύγουστος χάθηκε: Πότε θα ξαναδούμε λιακάδα μετά το κύμα βροχών που θα χτυπήσει τη χώρα

Ανεβαίνει η θερμοκρασία τη Μεγάλη Εβδομάδα

Χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας.

Σχεδόν δέκα ημέρες θα διαρκέσει η μεγάλη μεταβολή στον καιρό που θα δούμε στο τρίτο μέρος του Αυγούστου, στο οποίο μεταξύ άλλων θα υπάρχουν πολλές βροχοπτώσεις, χαλάζι υπό τη συνοδεία ισχυρών ανέμων.

Προς το τέλος του μήνα τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν, με τη ζέστη να επανέρχεται σε εκείνη την περίοδο, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3, Σάκης Αρναούτογλου, o oποίος μεταξύ άλλων πόσταρε χάρτη και το μετεώγραμμα των επόμενων ημερών.

«Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά!
Μετα τον ιδιαίτερα άστατο καιρό την ερχόμενη εβδομάδα και την πτώση της θερμοκρασίας, υπάρχουν ενδείξεις και πάλι για ολιγοήμερη αρκετή ζέστη προς τα τέλη του μήνα (οχι κάτι το ακραίο πάντως – κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση)
Για να υπολογίστε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβαστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ!», έγραψε ο μετεωρολόγος.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές αλλά τα συγκινητικά σας λόγια όσον αφορά στην έναρξη του δελτίου καιρού της ΕΡΤ3 την ερχόμενη Δευτέρα 22/8 , στην αρχή στις 16:30», πρόσθεσε για την έναρξη της εκπομπής προβλέψεων του καιρού στο δημόσιο κανάλι.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.