Απασφάλισε η Όλγα μετά την «επιχείρηση ταπείνωσης»…

Απασφάλισε η Όλγα μετά την «επιχείρηση ταπείνωσης»…

Η απάντηση και το γάντι που σηκώθηκε.

Οι εσωκομματικές κόντρες στη Νέα Δημοκρατία ξεκίνησαν στο μέσο του καλοκαιριού και φαίνεται ότι δεν πρόκειται να τελειώσουν σύντομα, ειδικά μετά το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, το οποίο συνδέθηκε με δύο παραιτήσεις, η μία μέσα από το στενό περιβάλλον συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα μαχαίρια βγήκαν και μαζί ξεκίνησαν οι διαρροές από φιλοκυβερνητικά στελέχη, Μέσα και στήλες που επιτίθενται σε πιθανούς και πιθανές… δελφίνους. Πρώτος στόχος η Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία θεωρεί ότι στοχοποιήθηκε από συγκεκριμένες πλευρές που διαρρέουν ότι δε συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της οποίας είναι μέλος.

Η αντίδραση από την πλευρά της πρώην υπουργού ήταν άμεση αφού όπως υποστηρίζει δεν απουσίασε από τις συνεδριάσεις της Επιτροπής ακόμα και όταν ο τοκετός της ήταν προχωρημένος, ακόμα και αμέσως μετά τη γέννα.

Από την πλευρά της θεωρεί ότι είναι σχέδιο ταπείνωσής της και ότι οι διαρροές προέρχονται από το Μαξίμου με την πλευρά της να παρουσιάζεται ως οργισμένη από τις μεθοδεύσεις. Η ίδια μάλιστα έβαλε τέλος στα σενάρια για αντικατάστασή της ενώ πολύ δύσκολα θα επιχειρούσε η άλλη πλευρά κάτι τέτοιο αυτήν την περίοδο αφού θα θεωρείτο ως κίνηση που σηκώνει το γάντι προς τη βουλευτή της Α’ Αθηνών η οποία το 2019 αρνήθηκε το υπουργείο Τουρισμού που της προσφέρθηκε, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μισό, χωρίς αυτό του Πολιτισμού.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.