Με τον ΣΥΡΙΖΑ να «βουλιάζει»: Για χαζούς τους έχετε στο ΠΑΣΟΚ;

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Σε καμία των περιπτώσεων...

Τοπίο που… βράζει θυμίζει ο κεντροαριστερός χώρος στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται- κατά πώς φαίνεται- αμφότεροι σε διαδικασία εσωκομματικών εκλογών. Κι αν για το Κίνημα είναι βέβαιο, στην αξιωματική αντιπολίτευση φαίνεται πως βαδίζουμε προς τα κει και απλά είναι θέμα χρόνου ν’ ανακοινωθεί.

Ωστόσο, στον ΣΥΡΙΖΑ τα προβλήματα μετά τον «εμφύλιο» ανάμεσα σε Πολάκη και Κασσελάκη είναι πολλά και δυσεπίλυτα. Κι αυτό- όπως διαβάσατε στο instanews- έχει φέρει μία τεράστια πτώση στα ποσοστά του, ακόμη και τα… ανεπίσημα.

Όπως και να ‘χει αυτό που δεν αμφισβητείται είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια πασιφανώς πτωτική τάση μετά από τόσες διασπάσεις και ανοιχτά μέτωπα. 

Αυτό είναι κάτι που το έχουν καταλάβει για τα καλά στο ΠΑΣΟΚ και θέλουν να επωφεληθούν από την «ανέλπιστη» ευκαιρία. Η δεύτερη θέση λένε, και ορθώς, δεν είναι και πολύ μακριά και χρειάζονται απλά στοιχειώδεις χειρισμοί για να «κλέψει» το νο2 πίσω από την Νέα Δημοκρατία ο πράσινος ο ήλιος.

Έτσι, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, στο ΠΑΣΟΚ όλοι οι υποψήφιοι θα κρατήσουν χαμηλούς τόνους στο δρόμο για την εσωκομματική κάλπη, θέλοντας να περάσουν μία εικόνα ενότητας ανεξαρτήτως του ποιος θα είναι ο νικητής. 

Και, εδώ που τα λέμε, πολύ καλά θα κάνουν.

Όταν κλυδωνίζεται ο «διπλανός» σου, οφείλεις να το διαχειριστείς όσο καλύτερα μπορείς…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.