Ποια είναι η Soula Glamorous του Instagram που ξέρει όλα τα κους κους;

Ποια είναι η Soula Glamorous του Instagram που ξέρει όλα τα κους κους;

Η διάσημη διαδικτυακή περσόνα κρατάει την ταυτότητα της κρυφή και κανείς δε γνωρίζει αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, αλλά και με τι ασχολείται στη ζωή της.

Τoν περασμένο χειμώνα, o γνωστός ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης είπε να μας λύσει την απορία, αποκαλύπτοντας σε story του την ταυτότητα των ανθρώπων που διαχειρίζονται το συγκεκριμένο προφίλ και δημοσιοποίησε μηνύματα που λαμβάνει τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με εκείνον, το account έχει πολλές φορές αλλάξει χέρια και «πουλήσει» θέματα σε δημοσιογράφους, ενώ δύο φέρονται να είναι τα πρόσωπα που το δημιούργησαν κι εξακολουθούν να το «τρέχουν». Πρόκειται για έναν άντρα και μία γυναίκα, των οποίων τα ονόματα έδωσε στη δημοσιότητα (Αλίκη & Λεωνίδας).

Ποια είναι η Soula Glamorous του Instagram που ξέρει όλα τα κους κους;

Τον Μάρτιο του 2019, η Soula Glamorous έκανη την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά Για την Παρέα, τότε στο Open. Με αφορμή το κλιπ της Josephine, στο οποίο έκανε guest εμφάνιση, ο παρουσιαστής την κάλεσε τη γνωστή περσόνα στην εκπομπή του.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην εκπομπή, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα της απαντούσε γραπτώς στις ερωτήσεις του παρουσιαστή, ο οποίος τη ρώτησε ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν οι influencer και αν είναι «diva ή βασικιά» όπως λέει και η ίδια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.