Πότε αφήνει οριστικά την τηλεόραση ο Γιώργος Παπαδάκης;

Πότε αφήνει οριστικά την τηλεόραση ο Γιώργος Παπαδάκης;

Τι αποκαλύφθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη...

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει προαναγγείλει την αποχώρησή του από την τηλεόραση, χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει τον χρονικό ορίζοντα, με το νέο trailer του «Καλημέρα Ελλάδα» να φανερώνει την νέα του συνεργάτιδα, αλλά κι έναν ακόμη συντελεστή της εκπομπής του να αναφέρεται στο θέμα αυτό.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης παραχώρησε συνέντευξη στον κυριακάτικο τύπο. Ο γνωστός συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη έκανε το δικό του σχόλιο για τη σκυταλοδρομία του «Καλημέρα Ελλάδα».

Είσαι από τους αγαπημένους συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος δήλωσε πως την επόμενη χρονιά θα παραδώσει τη σκυτάλη της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα». Πώς σου φαίνεται αυτή η απόφασή του;

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας πολύ επιτυχημένος μαραθωνοδρόμος στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης. Από φέτος μόνος του δήλωσε ότι θα ασχοληθεί με τη “σκυταλοδρομία”. Θα είναι δική του καθαρά απόφαση να παραδώσει τη σκυτάλη της εκπομπής του, όμως είμαι βέβαιος πως θα παραμείνει έστω και πίσω από τις κάμερες, με ουσιαστικό και επιτελικό, συμβουλευτικό ρόλο σε όποιον/όποια επιλέξει ο ίδιος να τον διαδεχθεί.

Τι κρατάς εσύ από τη συνεργασία μαζί του;

Την εργατικότητά του, την ευστροφία του, το επαγγελματικό ήθος του. Με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου, μου έδωσε ευκαιρίες να αποδείξω τις δυνατότητές μου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.