Καραντίνα τέλος για όσους εκτέθηκαν στο covid

Καραντίνα τέλος για όσους εκτέθηκαν στο covid

Οι επιστήμονες αλλάζουν τα δεδομένα...

Στροφή έκαναν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ απαλλάσσοντας τα σχολεία και τις επιχειρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτειες Αμερικής από την υποχρέωση να απαιτούν καραντίνα για όσα ανεμβολίαστα άτομα έχουν εκτεθεί στον κορωνοϊό.

Οι μαθητές μπορούν να παραμείνουν στην τάξη τους αυτό το φθινόπωρο εάν έχουν εκτεθεί στον Covid 19, σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες που δόθηκαν.

Οι επιστήμονες δικαιολόγησαν τις αλλαγές τώρα, επειδή ο εμβολιασμός και οι λοιμώξεις έχουν εξασφαλίσει σε δεκάδες χιλιάδες Αμερικανούς κάποιο βαθμό προστασίας ενώ υπάρχουν διαθέσιμες θεραπείες, εμβόλια και ενισχυτικά για τη μείωση του κινδύνου σοβαρής ασθένειας.

Έτσι κι αλλιώς πολλοί Αμερικανοί έχουν εγκαταλείψει εδώ και καιρό πρακτικές ασφαλείας όπως η κοινωνική αποστασιοποίηση, η καραντίνα και η χρήση μάσκας

Πολλοί επιστήμονες επαίνεσαν τις νέες κατευθυντήριες γραμμές ως μια ρεαλιστική προσέγγιση για τη μακροχρόνια διαβίωση με τον ιό.

Τα CDC, που πλέον δίνουν βαρύτητα στην «ατομική ευθύνη» δεν συνιστούν την τήρηση απόστασης δύο μέτρων από τους άλλους, παρότι προειδοποιούν για τους κινδύνους που κρεύβουν οι πολυσύχναστοι χώροι.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.