Καμία έκπληξη: Έκλεισε το τεράστιο deal Ντόναλντ Τραμπ – Έλον Μασκ (Pic)

Καμία έκπληξη: Έκλεισε το τεράστιο deal Ντόναλντ Τραμπ - Έλον Μασκ (Pic)

Κάτι παραπάνω από αναμενόμενο...

Ο Έλον Μασκ έχει γίνει το τελευταίο διάστημα ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, που διεκδικεί εκ νέου την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών στις προσεχείς εκλογές με αντίπαλο την Κάμαλα Χάρις.

Ο Μασκ- που εκφράζει ολοένα και πιο συντηρητικές απόψεις- στηρίζει σε κάθε του βήμα και όποτε του δίνεται η ευκαιρία τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Μάλιστα, του πήρε και συνέντευξη στο Twitter (ή Χ, αν το προτιμάτε για κάποιον ανεξήγητο λόγο…) κι εκεί έγινε πασιφανές το πόσο πολύ συμφωνούν αυτοί οι δύο.

Λίγες ώρες αφότου ολοκληρώθηκε η συζήτηση των δύο ο ιδιοκτήτης της Tesla ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media μία εικόνα του που τον έδειχνε έτοιμο να «υπηρετήσει» στη νέα κυβέρηση της Αμερικής. Τόνισε δε πως θα ήθελε όσο τίποτα ν’ αναλάβει πόστο σ’ αυτήν, αν κι εφόσον, φυσικά, εκλεγεί ο Τραμπ.

Αυτό του το «άνοιγμα» δεν έμεινε… αναπάντητο από την πλευρά του υποψήφιου πλανητάρχη: «Είναι ένας πολύ έξυπνος τύπος. Σίγουρα θα το έκανα, αν θα δεχόταν, σίγουρα θα το έκανα. Είναι ένας πανέξυπνος τύπος», απάντησε ο Τραμπ στην ερώτηση που του έγινε για το αν θα του έδινε μία θέση στο υπουργικό συμβούλιό του.

Επομένως, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως αν εκλεγεί ο Τραμπ (που είναι και το πιθανότερο), τότε οι δύο μεγιστάνες θα συμπορευτούν.

Ουδεμία έκπληξη…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.