Ο Σουμάχερ ξαπλωμένος στο κρεβάτι του: Η φωτό-ντροπή που προσπάθησε να πουλήσει ο φίλος του

8 χρόνια μετά το ατύχημα: Το πρώτο πολύ σημαντικό νέο για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ

Το στενό του οικογενειακό περιβάλλον έχει ζητήσει αναρίθμητες φορές να σεβαστούν το κοινό και οι δημοσιογράφοι την κατάσταση της υγείας του πρώην αθλητή, ο οποίος φαίνεται να ανταποκρίνεται ελάχιστα στο περιβάλλον

Από το 2013 ο θρύλος της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά το τραγικό ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στις Άλπεις, βρίσκεται στο πλάι της οικογένειάς του υπό άκρα μυστικότητα.

Το στενό του οικογενειακό περιβάλλον έχει ζητήσει αναρίθμητες φορές να σεβαστεί το κοινό και οι δημοσιογράφοι την κατάσταση της υγείας του πρώην αθλητή, ο οποίος φαίνεται να ανταποκρίνεται ελάχιστα στο περιβάλλον.

Μάλιστα, το 2016 έδωσαν τεράστια «μάχη» για να θάψουν φωτογραφίες του θρύλου της Formula 1 που διέρρευσαν από έναν φίλο του, τρία χρόνια μετά το ατύχημά του.

Το στενό πρόσωπο από τον κύκλο του Γερμανού είχε επισκεφτεί το σπίτι τους ώστε να τον δει και φαίνεται να τράβηξε κρυφά φωτογραφίες του, τις οποίες κατάφερε να βγάλει έξω από την οικεία του στην λίμνη της Γενεύης χωρίς να το καταλάβει η οικογένεια. Ύστερα, προσπάθησε να τις πουλήσει στον Τύπο έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού, συγκεκριμένα για 1 εκατομμύριο λίρες. Στις φωτογραφίες απεικονίζεται ο «Σούμι» ξαπλωμένος στο κρεβάτι του.

Οι Γερμανοί εισαγγελείς επιβεβαίωσαν ότι «ένα άγνωστο πρόσωπο» είχε τραβήξει στιγμιότυπα και τα πρόσφερε για «υψηλά χρηματικά ποσά». Χαρακτήρισαν την πράξη ως «παραβίαση του προσωπικού εύρους της ζωής του» και «παραβίαση της ιδιωτικής ζωής».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.