Μετά τα επεισόδια με Τσιλιγκίρη και αστυνομικό: Κάτι περίεργο συμβαίνει στην υπόθεση του Νίκου Παππά…

Μετά τα επεισόδια με Τσιλιγκίρη και αστυνομικό: Κάτι περίεργο συμβαίνει στην υπόθεση του Νίκου Παππά...

Δε βγάζει πολύ νόημα, έτσι;

Ο Νίκος Παππάς τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο μάτι του… Κυκλώνα. Κι αυτό γιατί, ως γνωστόν, είχε ένα θερμό επεισόδιο μέσω μηνυμάτων- γραπτών και ηχητικών- με έναν αστυνομικό, αλλά κι επειδή, εν συνεχεία, η Χριστίνα Τσιλιγκίρη δημοσιοποίησε τη δική τους συνομιλία. 

Ως γνωστόν η Νέα Δημοκρατία επετέθη στον πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού και νυν Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με τον ίδιο ν’ απαντά σε έντονο ύφος κάνοντας λόγο για «γαλάζια τρολ».

Φυσικά, το να πει κανείς πως οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Παππάς είναι κατακριτέες και δεν έχουν πράγματι χώρο στη δημοκρατία είναι κάτι παραπάνω από προφανές. Μη λέμε τ’ αυτονόητα.

Ωστόσο, αυτή μοιάζει να είναι η μισή πλευρά της ιστορίας. 

Γιατί το λέμε αυτό;

Πολύ απλά γιατί δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει ειπωθεί πριν το (απαράδεκτο, μην επαναλαμβανόμαστε) ξέσπασμα του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Δε θα έπρεπε να ξέρουμε τι έχει ειπωθεί νωρίτερα και όχι μόνο την κατάληξη της ιστορίας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ieidiseis.gr: «Πώς ακριβώς πρέπει να απαντήσει κάποιος σε εκατοντάδες χυδαίες επιθέσεις που ξεκίνησαν αρκετούς μήνες πριν με στόχο τον ίδιο και την οικογένειά του; Πώς ακριβώς πρέπει αυτός ο κάποιος να απαντήσει σε αστυνομικό (το όνομα του και την ιδιότητά του αποκάλυψε η Έλενα Ακρίτα) που δεν ντρέπεται να εκφράζεται δημόσια, μέσω των αναρτήσεων του, με τον πιο αγοραίο τρόπο; Γιατί ο εν λόγω αστυνομικός συνεχίζει να φορά τη στολή του παρά τις επαναλαμβανόμενες χυδαίες εκφράσεις του;»

Αν πράγματι υπάρχει «προϊστορία» και όντως επί σειρά μηνών ο Παππάς δέχεται προσωπική επίθεση- και μάλιστα χυδαία- τότε το πράγμα αλλάζει. Όχι σε ό,τι έχει να κάνει με αυτή καθαυτή την καταδικαστέα αντίδρασή του, αλλά σχετικά με τη συνολική εικόνα του πράγματος.

Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.