Τι πιστευουν οι Έλληνες για τη ζωή μετά θάνατον… Υπάρχει κόλαση;

Τι πιστευουν οι Έλληνες για τη ζωή μετά θάνατον... Υπάρχει κόλαση;

Τα αποτελέσματα έρευνας είναι συγκλονιστικά...

Το World Values Survey διεξήγαγε έρευνα με κεντρικό ερώτημα το αν πιστεύετε στην κόλαση. Στον χάρτη που δημοσιεύτηκε μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, αναγράφεται ανά χώρα το ποσοστό του πληθυσμού που δήλωσε ότι πιστεύει στην ύπαρξη της Κόλασης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η χώρα με το μικρότερο ποσοστό, είναι η Δανία, όπου μόλις το 9,4% του πληθυσμού δήλωσε ότι πιστεύει στην Κόλαση. Στην Σκανδιναβική Χερσόνησο γενικότερα, καταγράφονται τα χαμηλότερα ποσοστά, με τον πληθυσμό της Σουηδίας που πιστεύει στην ύπαρξη της Κόλασης να φτάνει στο 12,3%, ενώ το αντίστοιχο στη Νορβηγία να είναι 14,2%. Η Φινλανδία καταγράφει, η Εσθονία 15,1% και η Ισλανδία 12,9%.

Στη χώρα μας, σύμφωνα με την έρευνα, το ποσοστό του πληθυσμού που πιστεύει στην ύπαρξη της Κόλασης είναι αρκετά υψηλό, αφού το 44,3% των ερωτηθέντων απάντησαν θετικά. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και η Βόρεια Μακεδονία με 47,5%, η Κροατία με 40,1%, η Κύπρος με 49,5% και η Λιθουανία με 40,7%.

Η χώρα όπου καταγράφεται το υψηλότερο ποσοστό θετικών απαντήσεων είναι η Τουρκία, με το συντριπτικό 90,6%. Αναμενόμενο ίσως…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.