Πνιγμός 8χρονης στη Χαλκιδική: Η κρίσιμη παρατυπία στην πισίνα που έδειξε πολλά (Vid)

Πνιγμός 8χρονης στη Χαλκιδική: Η κρίσιμη παρατυπία στην πισίνα που έδειξε πολλά (Vid)

Κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να έχει συμβεί

Στη Χαλκιδική έλαβε χώρα, δυστυχώς, μία από τις πιο δυσάρεστες ειδήσεις του καλοκαιριού– αν όχι η πιο δυσάρεστη. Αναφερόμαστε φυσικά στον πνιγμό ενός 8χρονου κοριτσιού, το οποίο βρέθηκε νεκρό στην πισίνα της κατασκήνωσης που είχε πάει.

Πιο συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης αντελήφθησαν πως το κοριτσάκι αγνοείτο και άρχισαν να ψάχνουν παντού, μέχρι και στον δρόμο στα πέριξ του χώρου που θα έπρεπε να βρίσκεται, πριν την εντοπίσουν τρεις ολόκληρες ώρες μετά στο νερό.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, στο στομάχι της 8χρονης βρέθηκαν λίγα υπολείμματα τροφής, που πιθανώς ήταν από το πρωινό της και κατά συνέπεια το μικρό κορίτσι δεν είχε πάει στην τραπεζαρία μαζί με τα άλλα παιδιά για να φάει το μεσημεριανό της.

Φυσικά άπαντες προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη και πώς η μικρή έχασε τόσο άδοξα τη ζωή της, σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους της. 

Ίσως μία πρώτη απάντηση να «κρύβεται» στο τι βρήκε ο πραγματογνώμονας που κλήθηκε να να ελέγξει την πισίνα και τον περιβάλλοντα χώρο της. Η σημαντικότερη παρατυπία που εντόπισε, λοιπόν, ήταν αυτή που έφερε στο φως το STAR Chanel: Η περίφραξη είναι με θάμνο και έχει κενά, που σημαίνει πως μπορεί άνετα να περάσει από εκεί ένα μικρό παιδί. Έτσι είναι περίπου η μισή περίφραξη και υπάρχουν άλλα δύο παρόμοια σημεία. Υπάρχει, επίσης, και ένα κολονάκι περίπου 50 εκατ. δίπλα και στη διπλή πόρτα εισόδου, από όπου επίσης ένα κοριτσάκι ή αγοράκι χωράνε.

Φυσικά η υπόθεση βρίσκεται ακόμη εν εξελίξει και περιμένουμε όλοι να δούμε ποιο θα είναι το τελικό πόρισμα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.