Μετά την διαγραφή του από Τζήμερο-Κρανιδιώτη: Ευχάριστα νέα για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο (Pic)

Ο Μπογδάνος τα έβαλε με τον ΠΟΥ για ένα... πασχαλινό αυγό

Το ανακοίνωσε ο ίδιος.

Ο τελευταίος χρόνος, περίπου, δεν έχει πάει και πάρα πολύ καλά, σε πολιτικό επίπεδο, για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, καθώς ο πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ εξελέγη μεν βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του καλοκαιριού του 2019, ωστόσο διεγράφη από τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη τον Οκτώβρη του 2021.

Εν συνεχεία ο (ανεξάρτητος πια) βουλευτής μαζί με τους Θάνο Τζήμερο και Φαήλο Κρανιδιώτη ίδρυσαν το- δεξιόστροφο, όπως το χαρακτήρισαν- κόμμα «Εθνική Δημιουργία», με στόχο να μπει στη Βουλή στις επόμενες εκλογές.

Προ ολίγων ημερών, ωστόσο, Τζήμερος και Κρανιδιώτης προχώρησαν στη διαγραφή του Μπογδάνου από το κόμμα. «Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση των δύο.

Μετά από δύο διαγραφές, λοιπόν, και συνεχείς πολιτικές εντάσεις, έφτασε η ώρα για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του βουλευτή: η σύζυγός του, Ελένη Καρβέλα, είναι έγκυος, όπως φανερώνει και η φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Ο πιο ευτυχισμένος Δεκαπενταύγουστος. Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες, υγεία και χαρά σε όλον τον κόσμο. Βοήθειά μας η Παναγία μας», έγραψε σχετικά.

Δείτε παρακάτω το ποστάρισμά του:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.