Τα βρίσκει σκούρα στην Ουκρανία ο Πούτιν…

«Τουλάχιστον 24 μήνες»: Το ρωσικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό εκθέτει πολύ κόσμο...

Ένα «πρόβλημα» που μοιάζει δισεπίλυτο…

Ένας φερόμενος ως πράκτορας στην FSB, Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας και διάδοχο της KGB, μίλησε στο Telegram και αποκάλυψε την απροθυμία των αξιωματικών της αντικατασκοπείας και των στρατιωτών των πληροφοριών να υπηρετήσουν τον Πούτιν στις ρωσοκρατούμενες περιοχές της Ουκρανίας.

Μάλιστα η αποκάλυψη δείχνει το πραγματικά μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει καθώς οι συγκεκριμένοι πράκτορες αρνούνται να μπούνε σε εμπόλεμη ζώνη κατακτημένων περιοχών ακόμα και αν οι μισθοί που τους προσφέρονται είναι ως και οκτώ φορές πάνω από τους συνηθισμένους.

Ο ίδιος ανέφερε ότι για να υπηρετήσουν σε περιοχές όπως το Ντόνετσκ, το Λουχάνσκ καθώς και στη Χερσώνα, τη Ζαπορίζια και το Χάρκοβο οι προσφορές που γίνονται σε συνταξιούχους ή απολυμένους πράκτορες είναι ως και 5.000 λίρες τον μήνα όμως μόλις 2 από τις 200 προσφορές είχαν θετική απάντηση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ υπάρχει πλέον έλλειψη πίστης στον Πρόεδρο Πούτιν από τους πράκτορες που βλέπουν τον εξάμηνο πόλεμο να μην τελειώνει σύντομα, τους ίδιους να εξαντλούνται ενώ προγραμματισμένες διακοπές ακυρώνονται. Οι ίδιοι προσπαθούν να φύγουν από της FSP και η απροθυμία αυτή οδηγεί το Κρεμλίνο να στρατολογεί απεγνωσμένα ανεκπαίδευτους αιχμαλώτους και αμάχους του «Στρατού του μπαμπά» για ανάπτυξη στην πρώτη γραμμή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.