Μετά τη δικαστική του νίκη: Ο Τζόνι Ντεπ έκανε το προφανές…

Μετά τη δικαστική του νίκη: Ο Τζόνι Ντεπ έκανε το προφανές…

Ήταν αναμενόμενο, έγινε και επισήμως.

Στη μεγάλη οθόνη που αγάπησε και αγαπήθηκε αλλά και στο Netflix, επιστρέφει ο Τζόνι Ντεπ μετά το θετικό γι’ αυτόν φινάλε της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Άμπερ Χερντ από την οποία κέρδισε χρηματική αποζημίωση μετά την αγωγή που της είχε κάνει για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Ντεπ είχε μηνύσει την πρώην σύζυγό του, ζητώντας αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων, επειδή υπονόησε ότι την κακοποίησε μιλώντας στην Washington Post το 2018 με τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ να επηρεάζουν την ικανότητά του να εργάζεται, όπως είχε δηλώσει. Ο ηθοποιός είχε ζητήσει να του δοθεί πίσω η ζωή του και τουλάχιστον επαγγελματικά αυτό φαίνεται να γίνεται αρχής γενομένης από το 2023.

Τότε είναι η χρονιά που ο Τζόνι Ντεπ θα επιστρέψει στον κινηματογράφο πρωταγωνιστώντας στη γαλλική ταινία με τίτλο «La Favorite», στην οποία θα υποδυθεί τον ρόλο του Λουδοβίκου ΙΕ’, βασιλιά της Γαλλίας παίζοντας μάλιστα στα γαλλικά.

Σύμφωνα με το Deadline η δραματική ταινία εποχής «La Favorite» επικεντρώνεται στην εξιστόρηση της τελευταίας ερωμένης του βασιλιά της Γαλλίας, Μαντάμ ντυ Μπαρί, η οποία ενώ γεννήθηκε φτωχή κατάφερε να ανέβει κοινωνικά χρησιμοποιώντας την ευφυΐα της και να γίνει η αγαπημένη σύντροφος του Λουδοβίκου ΙΕ, .

Η πρώτη φωτογραφία με τον Τζόνι Ντεπ ως Λουδοβίκο ΙΕ κυκλοφόρησε και ο ηθοποιός μοιάζει αγνώριστος κάτω από έντονο λευκό μακιγιάζ και τα ρούχα εποχής.

Μετά τη δικαστική του νίκη: Ο Τζόνι Ντεπ έκανε το προφανές…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.