Το πρώτο χτύπημα μετά την μεταγραφή στο Mega: Η Νατάσα Γιάμαλη με 5 φωτό έσφαξε με το βαμβάκι την κυβέρνηση (Pics)

giamali

Πώς τους... δίκασε

Μετά από χρόνια στο Kontra Channel. η Νατάσα Γιάμαλη θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο MEGA.

Μετά από πέντε χρόνια, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποχαιρέτισε το κοινό στο Kontra με τρεμάμενη φωνή:

«Κυρίες και κύριοι πέντε χρόνια σε αυτή τη δύσκολη βάρδια δεν μπαίνουν εύκολα σε λέξεις και δεν βρίσκουν εύκολα επίλογο. Μόνο ευχαριστώ θέλω να πω κλείνοντας, ευχαριστώ το Kontra Channel και τον Ανδρέα Κουρή που με πίστεψαν πριν πέντε χρόνια και μου εμπιστεύτηκαν τη δύσκολη και δυνατή τους ζώνη. Τότε ήμουν μια επιλογή έξω από το κουτί. Ανδρέα ευχαριστώ για την ευκαιρία. Νομίζω πήγαμε καλά. Ευχαριστώ κάθε άτομο που συνεργαστήκαμε για να βγει αυτή η εκπομπή, τεχνικούς και δημοσιογράφους σε αυτή την δύσκολη βάρδια.

Αυτά τα χρόνια είναι πολλοί οι άνθρωποι που πέρασαν. Καθένας και καθεμία, από το μακιγιάζ μέχρι τις κάμερες και έχουν όλοι τον απεριόριστο σεβασμό μου, γιατί σε αντίθεση με εμένα, δεν ήταν μπροστά στον φακό, αλλά δούλεψαν για να είμαι εγώ. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους, τους καλεσμένους που ξενυχτήσαμε παρέα. Σε αυτά τα πέντε χρόνια μάθαμε πολλά, εγώ τα περισσότερα. Κατασταλάξαμε στο είδος της δημοσιογραφίας που θέλουμε να υπηρετούμε, μια δημοσιογραφία που δίνει φωνή στην κοινωνία, που μεροληπτεί υπέρ των ευάλωτων.  Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ για την αγάπη, ήταν σπουδαίο το ταξίδι και θα τα ξαναπούμε. Χαλάλι το ξενύχτι, χαλάλι και το ότι πέντε χρόνια τώρα δεν έχουμε δει καμία δύση ηλίου με τους ανθρώπους μας. Καλό ξημέρωμα σε όλους, εις το επανιδείν».


Η Νατάσα Γιάμαλη ανήκει επίσημα στο δυναμικό του MEGA, σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού:

«Το MEGA υποδέχεται την Αναστασία Γιάμαλη στο δυναμικό του. Η Αναστασία Γιάμαλη ανήκει στη νέα γενιά δημοσιογράφων και έχει ξεχωρίσει με την παρουσία της στον απαιτητικό «στίβο» του κοινωνικού και πολιτικού ρεπορτάζ.

Άμεση, μαχητική, με άποψη, θέτει υψηλά τον πήχη στον «αγώνα» της ενημέρωσης, καθώς αναδεικνύει κοινωνικά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.

Η Αναστασία Γιάμαλη είναι δημοσιογράφος και σχολιάστρια. Έχει έντονη δραστηριότητα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μέσω των οποίων εκφράζει τη γνώμη και τις θέσεις της. Αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο, ότι διαισθάνεται τον «παλμό» της κοινωνίας και συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής.

Υπηρετεί με σεβασμό και προωθεί τη δημοσιογραφία τόσο με την παρουσία της στα παραδοσιακά Μέσα Ενημέρωσης όσο και με τη χρήση των νέων διαύλων επικοινωνίας με τον κόσμο.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν».

Νατάσα Γιάμαλη: Το πρώτο «χτύπημα»

Πριν ακόμα κάνει πρεμιέρα στο MEGA, η Νατάσα Γιάμαλη δείχνει πως έχει… άγριες διαθέσεις. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια έκανε κριτική στην επικαιρότητα και έτσι επέλεξε να κάνει και αυτή τη φορά.

Και για όσους βιάστηκαν να γράψουν πως η δημοσιογράφος θα άλλαζε στάση σε περίπτωση μεταγραφής, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη…

Η Νατάσα Γιάμαλη σε ανάρτησή της για την φωτιά στην Αττική «έσφαξε» την κυβέρνηση με πέντε φωτογραφίες. Στη πρώτη αναφέρει πως κατά καιρούς μας έχουν κάψει:

  • Ο στρατηγός άνεμος
  • Τα φλεγόμενα κουκουνάρια
  • Το φαινόμενο της καμινάδας
  • Το πυρονέφος της νύχτας
  • Το μικροκλίμα της φωτιάς
  • Ο Υμηττός που είναι σαν μπακλαβάς
  • Ένα γεράκι εμπρηστής
  • Το φαινόμενο της κηλίδωσης
  • Ο κακός μας ο καιρός και φυσικά οι old time classic «πράκτορες των εχθρών

giamali

Στη συνέχεια δημοσιεύει μια φωτογραφία του Εμανουέλ Μακρόν που είναι «αξύριστος το 2022 μετά το ξέσπασμα του πολέμου της Ουκρανίας».

giamali

Ακόμα μία φωτογραφία με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι που είναι αξύριστος σταθερά και δικαιολογημένα.

giamali

«Και η εγχώρια βερσιόν της κρίσης» γράφει η Αναστασία Γιάμαλη δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη και μία του Βασίλη Κικίλια.

giamali

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.