73,5 μέτρα, 6 καμπίνες, σινεμά και σάουνα: Η θαλαμηγός του Δημήτρη Μελισσανίδη τα έχει όλα (Vid)

dimitris-melissanidis

Το yacht του Μελισσανίδη... ζαλίζει

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ έχει αδυναμία στα αυτοκίνητα, όμως έχει και ένα yacht που… ζαλίζει. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης διαθέτει μία φοβερή συλλογή αυτοκινήτων, ωστόσο δεν την έχει μοιραστεί δημοσίως.

Στο γκαράζ του Δημήτρη Μελισσανίδη φιγουράρουν καινούργια αλλά και συλλεκτικά μοντέλα όπως ένα αυτοκίνητο του Αλ Καπόνε και ένα που έκανε δώρο ο Αριστοτέλης Ωνάσης στην Μαρία Κάλλας.

Συνολικά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης υπολογίζεται πως έχει στο γκαράζ του 50 αυτοκίνητα.

Εκτός όμως από αυτά έχει και σκάφη, καθώς τρέφει ιδιαίτερη αγάπη και για την θάλασσα.

Η θαλαμηγός του Δημήτρη Μελισσανίδη

Το μεγαλύτερο σκάφος του «τίγρη» κατασκευάστηκε το 2011 και ονομαζόταν Nobiskrug. Ωστόσο ο «Τίγρης» το ανακατασκεύασε το 2023 και πλέον είναι σαν… καινούργιο και έχει το όνομα Lady Vera.

Το yacht έχει 6 καμπίνες, πλήρωμα 16 άτομα και μπορεί να φιλοξενήσει 12 επισκέπτες. Μάλιστα, διαθέτει και ελικοδρόμιο.

Η πολυτέλεια ξεπερνά κάθε φαντασία, καθώς διαθέτει, σινεμά, σπα, σάουνα αλλά και σωρεία παιχνιδιών και gadget όπως Jet Ski, SUP, Flyboard, seabob, θαλάσσιο σκι και άλλα.

Επιπλέον και για τις ανάγκες εύκολης μετακινήσεις των επιβατών υπάρχουν δύο επιπλέον σκάφη (tender), μήκους 6.15 και 12.70 μέτρων το καθένα.

Η Lady Vera έχει εντυπωσιακά φώτα που ανάβουν το βράδυ μετατρέποντας τη θάλασσα σε πισίνα. Τα χρώματα που κυριαρχούν στο εσωτερικό είναι κίτρινο, μαύρο, άσπρο ενώ στο γραφείου του Δημήτρη Μελισσανίδη υπάρχει ένας τεράστιος πίνακας με μία… τίγρη.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να μισθώσει το Lady Vera με κόστος για μία εβδομάδα από 700.000 έως 1.000.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.