«Το κατάφερε κι αυτό…»: Το αιχμηρό σχόλιο του Κύρτσου για τον πρωθυπουργό και τις υποκλοπές που έγινε viral (Pic)

«Το κατάφερε κι αυτό...»: Το αιχμηρό σχόλιο του Κύρτσου για τον πρωθυπουργό και τις υποκλοπές που έγινε viral (Pic)

Καυστικός γι' ακόμα μία φορά.

Τις τελευταίες ημέρες η Ελλάδα βρίσκεται εν μέσω του σκανδάλου των υποκλοπών της ΕΥΠ, που έφεραν μια σειρά από παραιτήσεις (Δημητριάδης-Κοντολέων) και οδήγησαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε διάγγελμα, προκειμένου να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα έφεραν για πρώτη φορά τον ΣΥΡΙΖΑ σε απόσταση βολής από την Νέα Δημοκρατία,με το κυβερνών κόμμα, ωστόσο, να παραμένει στην πρώτη θέση των δημοσκοπήσεων.

Ο Γιώργος Κύρτσος- ευρωβουλευτής που εξελέγη δύο φορές με την Νέα Δημοκρατία- συνεχίζει τα καυστικά σχόλια στο twitter, τα οποία μετά τη διαγραφή του προ μισού περίπου χρόνου από την ΝΔ έχουν… αυξηθεί.

Αυτή τη φορά ο δημοσιογράφος στάθηκε στον πρωθυπουργό και τα όσα συμβαίνουν εσχάτως, χαρακτηρίζοντας ως κατόρθωμα το ότι κατάφερε να «μπει» στις σελίδες της Washington Post, που ασχολήθηκε εκτενώς με το θέμα των παρακολουθήσεων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

«Το κατάφερε και αυτό ο Μητσοτάκης. Η Washington Post, η εφημερίδα που έφερε στο φώς το σκάνδαλο του Γουότεργκέιτ, να δημοσιεύσει αναλυτικό ρεπορτάζ για το «ελληνικό Γουότεργκέιτ!»,  έγραψε σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Κύρτσος, με το tweet του να γίνεται viral σε πολύ μικρό διάστημα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ποστάρισμα από τον ευρωβουλευτή:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.