Ξεπέρασε κάθε όριο: Ο άνθρωπος-εξωγήινος έκοψε δέρμα απ’ το κεφάλι του για να φαίνεται το ματωμένο “ALIEN”(Pics)

Ξεπέρασε κάθε όριο: Ο άνθρωπος-εξωγήινος έκοψε δέρμα απ' το κεφάλι του για να φαίνεται το ματωμένο "ALIEN"(Pics)

Δεν υπάρχουν λόγια...

Είναι μία από τις πιο στενόχωρες και τρομακτικές ιστορίες εκεί έξω: ο Άντονι Λοφρέδο έχει προβεί σε μία σειρά από εξαιρετικά ακραίες επεμβάσεις προκειμένου να… μετατραπεί σε «μαύρος εξωγήινος», όπως δηλώνει ο ίδιος, με αποτέλεσμα να κάνει πράγματα που δεν βγάζουν κανένα απολύτως νόημα και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του.

Μεταξύ άλλων ο Γάλλος έχει ακρωτηριάσει δύο δάχτυλα από το αριστερό του χέρι, έχει κόψει τ’ αυτιά και τη μύτη του, έχει γεμίσει piercing όλο το του σώμα και έχει κάνει τατουάζ ακόμα και μέσα στα μάτια του, έχοντας ως στόχο να δείχνει όσο το δυνατόν πιο απόκοσμος γίνεται.

Ο «Μαύρος Εξωγήινος» ενημέρωσε προσφάτως πως μέσα στα άμεσα σχέδιά του είναι να κόψει κι ένα από τα δύο του πόδια, ενώ με τους 1.300.000 ακολούθους του στο instagram μοιράζεται σε σταθερή βάση τις σκέψεις του μέχρι την ολοκληρωτική του «μεταμόρφωση», όπως την χαρακτηρίζει.

Ο Λοφρέδο αυτή τη φορά ξέφυγε τελείως, ωστόσο, καθώς έκανε κάτι που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την υγεία του: έκοψε δέρμα από το κρανίο του σχηματίζοντας ένα ματωμένο, τεράστιο ALIEN στο κεφάλι του και προκαλώντας την ανησυχία των followers του, που του έγραφαν πως αυτό που έκανε είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.

Ο ίδιος, βέβαια, δε δείχνει να πτοείται και συνεχίζει να επιμένει πως όλα είναι μέρος ενός σχεδίου που θα τον οδηγήσει στο «επόμενο επίπεδο»…

Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες που ανέβασε (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.