«Από κάποιον ειδικό»: Η Ακρίτα έγραψε 29 λέξεις για τον Τσιτσιπά και τον πατέρα του και τα είπε όλα κόντρα στο ρεύμα

stefanos-tsitsipas

Μετά το επεισόδιο και τον... διωγμό

Τέλος στη συνεργασία με τον πατέρα του Απόστολο Τσιτσιπά, βάζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά και το επεισόδιο με τα «γαλλικά» σε αγώνα τένις.

Ο τενίστας ανακοίνωσε πως ο πατέρας του δεν θα τον προπονεί. «Προτιμώ να κρατήσω τον πατέρα μου στον ρόλο του ως πατέρας, και μόνο ως πατέρας», αναφέρει.

«Κατάλαβα ότι ήμουν λάθος να μιλήσω στον πατέρα μου με τον τρόπο που το έκανα», γράφει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Σχολιάζει πως η συμπεριφορά του στο γήπεδο «ήταν απαράδεκτη» και «νιώθω απογοητευμένος που έφτασα σε ένα σημείο που έδειξε μια σκοτεινή πλευρά του εαυτού μου».

«Όταν νιώθω ότι δεν με σέβονται, με κρίνουν ή με επιτίθενται συναισθηματικά, τείνω να χάνω τον έλεγχο αυτού που βγαίνει από το στόμα μου, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις αξίες μου ως ανθρώπου», γράφει.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το τελευταίο επεισόδιο με τον πατέρα του

Κατά τη διάρκεια αναμέτρησης του Τσιτσιπά με τον Κέι Νισικόρι στο τουρνουά του Μόντρεαλ ο τενίστας έβρισε τον πατέρα του και τον έδιωξε από το γήπεδο.

«Να φύγεις από το στάδιο τώρα. Αν δεν φύγεις από το στάδιο δεν παίζω. Βγες έξω από το στάδιο αυτή τη στιγμή!», είπε ο Τσιτσιπάς στον πατέρα του, ενώ είχαν προηγηθεί «γαλλικά» με τον ίδιο αποδέκτη.


Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα

Αρκετοί καταδίκασαν απερίφραστα την συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά υποστηρίζοντας πως απαξιώνει πλήρως τον πατέρα του και πως η συμπεριφορά του ήταν χυδαία.

Ωστόσο, η Έλενα Ακρίτα έβαλε μία άλλη παράμετρο στο τραπέζι, υποστηρίζοντας πως ενδέχεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς να είχε κακοποιητική παιδική ηλικία και για αυτό αντιδράει με αυτό τον τρόπο και πως χρειάζεται βοήθεια από κάποιον ειδικό.

«Το ενδεχόμενο να είχε ο Τσιτσιπάς μια κακοποιητική παιδική ηλικία και ίσως τώρα, μετά από πίεση χρόνων, να χρειάζεται στήριξη από κάποιον ειδικό, το εξετάζουμε ή τον βρίζουμε κατευθείαν;» έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.