Εικόνα ντροπής με Κασσελάκη – Τσίπρα…

kasselakis-tsipras

Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζονται για... πόλεμο

Φαίνεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης έχει κάνει ενέργειες για σύγκρουση με τον Αλέξη Τσίπρα, με φόντο τα όσα φάνηκαν μετά την αποχώρηση του δεύτερου από την προεδρία και τον «εμφύλιο» στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν λέει να σταματήσει.

Υπενθυμίζεται πως ο Όθωνας Ηλιόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του με σκοπό να μπει στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης. Όμως, για να μπει ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να παραιτηθούν της θέσης τους οι επόμενοι του ψηφοδελτίου Επικρατείας:

  1. Πόπη Τσαπανίδου
  2. Μιχάλης Καλογήρου
  3. Τζένη Λειβαδάρου
  4. Αθανάσιος Τσακρής
  5. Ζωρζέτα Λάλη


Εικόνα ντροπής με Κασσελάκη – Τσίπρα

Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πως ετοιμάζεται για σύγκρουση με τον Αλέξη Τσίπρα, όπως αποδεικνύεται από τη νέα του προσπάθεια, αφού η προηγούμενη τον περασμένο Μάρτιο είχε αποτύχει για να καταλάβει βουλευτική έδρα και να γίνει πρόεδρος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η προσπάθεια μάλλον θα πέσει στο κενό, καθώς την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου θα καταλάβει η πρώτη αναπληρώτρια στο Επικρατείας Πόπη Τσαπανίδου. Κάτι που προβλέπεται ρητά από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής, όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος του σώματος Κωνσταντίνος Τασούλας.

Οι σχεδόν ταυτόσημες δηλώσεις από «Κασσελοφύλακες», από τη «φρουρά του προέδρου» δηλαδή, να «παραδοθεί η έδρα» στον πρόεδρο του κόμματος, είναι σαφές πως γίνονται για συσπείρωση της πλειοψηφίας, αλλά και για κατασκευή «εσωτερικών εχθρών».

Κατ΄ ουσία για τη στοχοποίηση του Αλέξη Τσίπρα, καθώς ήδη «κυκλοφορεί» πως δεν εμποδίζει την Πόπη Τσαπανίδου να καταλάβει την έδρα, αφού έχει αναφορά σε αυτόν από τη στιγμή που είναι και στο Ινστιτούτο που ο ιστορικός ηγέτης του χώρου έχει ιδρύσει.

Το «επιχείρημα» είναι απλό: «Ο Τσίπρας δεν αφήνει τον Κασσελάκη να γίνει βουλευτής και να δώσει τη μάχη του με τον Μητσοτάκη και μέσα στη Βουλή», σύμφωνα με το dnews.gr.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, με το πρώτο από τα άρθρα του στο «Ντοκουμέντο», προαναγγέλλει πως σε ένα από τα επόμενα (θα δημοσιεύονται στην εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη κάθε Κυριακή) θα αποκαλύψει γιατί βρίσκεται σε αντιπαλότητα με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Το γιατί έχει διαρραγεί η σχέση μου με τον Αλέξη πρόσφατα θα το παρουσιάσω σε επόμενο άρθρο. Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δικαιούται να ξέρει τους λόγους», αναφέρει στοάρθρο του που δημοσιεύτηκε αυτή την Κυριακή στο «Ντοκουμέντο».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, δηλαδή, προαναγγέλλει νέα εσωστρέφεια, αναμένοντας προφανώς την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.