«Τα τζιτζίκια στο διάγγελμα Μητσοτάκη…»: Το σχόλιο του Κώστα Βαξεβάνη μετά το σκάνδαλο υποκλοπών κόβει σαν λεπίδι (Pic)

Αυτόματο προσχέδιο

Έγινε viral σε... δύο λεπτά.

Τις τελευταίες ημέρες το απόλυτο θέμα στη χώρα μας δεν είναι άλλο από το σκάνδαλο των υποκλοπών με «πρωταγωνίστρια» την ΕΥΠ- ένα θέμα που, μην ξεχνάμε, οδήγησε στην παραίτηση του Δημητριάδη, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Κοντολέων.

Ο πρωθυπουργός σε διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό την Δευτέρα που μας πέρασε μπορεί να μην επιβεβαίωσε το πολύ ακραίο σενάριο που κυκλοφορούσε, ωστόσο οι φήμες περί πρόωρων εκλογών πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο, την στιγμή που η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ είναι μικρότερη από ποτέ. 

Όπως είναι απολύτως αναμενόμενο, στο… ελληνικό twitter τρεντάρουν συνεχώς τα hashtag που έχουν να κάνουν με το θέμα, με τους μεν να «πλακώνονται» με τους δε και την ένταση ν’ ανεβαίνει σε δυσθεώρητα ύψη.

Ένα από τα πρόσωπα που περιμέναμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σχολιάσει την όλη κατάσταση δεν είναι άλλος από τον Κώστα Βαξεβάνη.

Ο εκδότης της εφημερίδας “Documento” έκανε ένα μικρό, αλλά άκρως βιτριολικό σχόλιο σχετικά με το ζήτημα: στάθηκε στα τζιτζίκια που ακούγονταν (;) στο background των δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη και «ενέπλεξε» την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επί του φλέγοντος θέματος.

«Τα τζιτζίκια που ακούγονταν στο διάγγελμα Μητσοτάκη, είχαν σαφέστερη τοποθέτηση από αυτήν της ΠτΔ», έγραψε σχετικά, με το tweet του να γίνεται άμεσα viral.

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.