«Να είναι περαστικά Γιώργο»: Οι τελευταίες πληροφορίες για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του Γιώργου Αυτιά

giorgos-autias

Ο Γιώργος Αυτιάς νοσηλεύτηκε το νοσοκομείο

Ο Γιώργος Αυτιάς βγήκε πρώτος στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ αλλά δεν κατάφερε να παραστεί στην ορκωμοσία, στο Στρασβούργο.

Ο λόγος που ο Γιώργος Αυτιάς δεν ορκίστηκε ήταν το γεγονός ότι του είχαν απαγορεύσει οι γιατροί να μετακινηθεί με αεροπλάνο από την Αθήνα επειδή είχε πνευμονία.

Δεδομένου του ιστορικού της υγείας του αλλά και της «μάχης» που είχε δώσει στο παρελθόν με τον καρκίνο, οι γιατροί είναι ήταν επιφυλακτικοί και πήγαιναν βήμα – βήμα.

Μάλιστα, ο υπερηχογραφικός έλεγχος είχε δείξει ότι στα πνευμόνια του Γιώργου Αυτιά είχε μαζευτεί υγρό, με αποτέλεσμα το ιατρικό προσωπικό να προβεί άμεσα στην εξαγωγή.

Γιώργος Αυτιάς: Οι τελευταίες πληροφορίες για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Αυτιάς είναι καλά και η περιπέτεια που είχε με την υγεία του έλαβε τέλος. Μάλιστα, δέχτηκε από τον Νίκο Ανδρίτσο ευχές και χαιρετίσματά στον «αέρα» του ΣΚΑΙ.

«Ο Γιώργος Αυτιάς, ο συνάδελφός μας και πλέον ευρωβουλευτής είναι και τηλεθεατής μας και μού στέλνει και μηνύματα να πούμε και την καλημέρα μας. Να του ευχηθούμε και περαστικά γιατί πέρασε και μία περιπέτεια με την υγεία του ο Γιώργης, αλλά τέλος καλό όλα καλά οπότε καλημέρα στον Γιώργο Αυτιά και τις Βρυξέλλες πλέον».


 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.