Αυτό είπαν για τον Τζόνι Ντεπ οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ και τον εξόργισαν

Αυτό είπαν για τον Τζόνι Ντεπ οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ και τον εξόργισαν

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ του πρώην ζευγαριού

«Ο Τζόνι Ντεπ πάσχει από στυτική δυσλειτουργία η οποία πυροδότησε τη φερόμενη σεξουαλική επίθεση στην Άμπερ Χερντ», ισχυρίστηκαν οι δικηγόροι της σε δικαστικά έγγραφα που αποσφράγισαν.

«Αν και ο κύριος Ντεπ θα προτιμούσε να μην αποκαλύψει την πάθησή του με τη στυτική δυσλειτουργία, αυτή η πάθηση είναι απολύτως σχετική με τη σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου του θυμού του κ. Ντεπ και της χρήσης ενός μπουκαλιού για τον βιασμό της Άμπερ Χερντ», υποστηρίζουν τα έγγραφα.

Σημειώνεται ότι ο Τζόνι Ντεπ αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Χερντ για σεξουαλική επίθεση.

Σε πρόσφατα αποσφραγισμένα προδικαστικά έγγραφα που επικαλούνται το Newsweek και το Page Six, οι δικηγόροι της 36χρονης ηθοποιού υποστήριξαν σε μια κατάθεση από τον περασμένο Μάρτιο ότι ο 59χρονος Ντεπ, θα έπρεπε να αποκαλύψει ότι πάσχει από στυτική δυσλειτουργία και να υποβάλλει ως απόδειξη μία λίστα φαρμάκων που φέρεται να του έχει χορηγηθεί.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι οι δικηγόροι του Ντεπ απάντησαν στην κατάθεση αυτή, εκφράζοντας τη διαφωνία τους και ισχυρίστηκαν ότι η πρώην σύζυγός του «θέλει να κάνει την υπόθεση ένα τσίρκο και σκοπεύει να δείξει σε αυτή τη δίκη μια σειρά από αδικαιολόγητα κακόβουλες εικασίες, μεταξύ αυτών και ιατρικών παθήσεων του Ντεπ».

Κατά τη διάρκεια της επίμαχης δίκης, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά τηλεοπτικά μπροστά σε εκατομμύρια θεατές, η Χερντ κατέθεσε ενόρκως για ένα περιστατικό που συνέβη το 2015 στην Αυστραλία, όταν είπε ότι ο Ντεπ τη βιάσε με ένα μπουκάλι.

Ο Ντεπ κατά την κατάθεσή του χαρακτήρισε τη μαρτυρία της Χερντ «ειδεχθή», «γελοία» και «ταπεινωτική». Είπε στην αίθουσα του δικαστηρίου, πως «Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος, σίγουρα όχι εγώ.

Κανένας από εμάς. Αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν έχω διαπράξει σεξουαλική κακοποίηση, σωματική κακοποίηση, όλες αυτές τις περίεργες, εξωφρενικές ιστορίες που με θέλουν να διαπράττω αυτά τα πράγματα και όμως να ζω μαζί της για έξι χρόνια».

Η επταμελής επιτροπή των ενόρκων, αποτελούμενη από πέντε άνδρες και δύο γυναίκες, τάχθηκε ως επί το πλείστον στο πλευρό του Ντεπ, επιδικάζοντάς του περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση αφού διαπίστωσε ότι η Χερντ τον δυσφήμησε σε άρθρο της το 2018.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.