Ποιον ειδικό στη σάτιρα θέλει να εντάξει στο δυναμικό του το OPEN τη νέα σεζόν

Ποιον ειδικό στη σάτιρα θέλει να εντάξει στο δυναμικό του το OPEN τη νέα σεζόν

Μια εκπομπή - έκπληξη σχεδιάζει το Open για την προσεχή σεζόν, με στόχο να μπει και στην παραγωγή σατιρικού περιεχομένου.

Στο πλαίσιο αυτό, το Open «καλεί» τον Βαγγέλη Περρή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του σταθμού πραγματοποίησε συνάντηση με τον δημοσιογράφο πριν από λίγες ημέρες στην οποία συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Στο τραπέζι έπεσε η πρόταση για μια σατιρική εκπομπή η οποία θα βασίζεται στα χιουμοριστικά βίντεο από αποσπάσματα της ελληνικής τηλεόρασης, τα οποία καθιέρωσε ο Βαγγέλης Περρής αρχικά στο «Ολα», ενώ τα τελευταία χρόνια εμπλουτίζουν το «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Σχετικά με την συνεργασία ΑΝΤ1 – Περρή, για την ώρα, έχει γίνει γνωστό ότι μετά από δύο χρόνια στο «Πρωινό», όπου συνεργάστηκε με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ο δημοσιογράφος αποχωρεί από την πρωινή ζώνη του σταθμού, ενώ συζητούσε για τη συνέχιση της συνεργασίας τους off camera με το late night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Την ίδια ώρα, ο Βαγγέλης Περρής διαψεύδει (μέσω του λογαριασμού του στο Instagram) τα περι κοινής εκπομπής του με την Αθηναίδα Νέγκα, εκπομπή που υπήρξε στο πρόσφατο παρελθόν χωρίς επιτυχία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.