Μια παλιά καραβάνα του ραδιοφώνου στα μικρόφωνα της ΕΡΤ

Μια παλιά καραβάνα του ραδιοφώνου στα μικρόφωνα της ΕΡΤ

Μετά την έξοδό του από τον NOSTOS 100,6 ήταν θέμα χρόνου να βρει «καλύτερη» στέγη!

Από το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 ο Γιώργος «G-Poly» Πολυχρονίου θα δίνει ραντεβού με τους ακροατές του Kosmos τα Σαββατόβραδα στις 10 το βράδυ για ένα ολοζώντανο και δίωρο «G-Poly Groove»!

Σε κάθε εκπομπή μάς περιμένει και μία έκπληξη. Όπως λέει χαρακτηριστικά ο ραδιοφωνικός παραγωγός που έχει συνδέσει το όνομά του με τις καλύτερες στιγμές του μουσικού ραδιοφώνου και με αμέτρητες ώρες στον αέρα: «Θ’ ακούμε γνωστά τραγούδια που έγιναν επιτυχίες ή άγνωστα αλλά πιασάρικα, ειδικά για το Σαββατόβραδο. Θα προετοιμάζουμε τον ακροατή για μια διασκεδαστική έξοδο, θα κάνουμε καλή παρέα σε όσους μας ακούν στο αυτοκίνητο και θα ανεβάζουμε τη διάθεση σε εκείνους που θα μείνουν στο σπίτι».

O Γιώργος Πολυχρονίου, με περισσότερο από μισό αιώνα στα ερτζιανά είναι γνωστός και από τις τηλεοπτικές του επιτυχίες, ενώ ως στέλεχος μεγάλης και διεθνούς δισκογραφικής εταιρίας για πολλά χρόνια, άφησε το δικό του αποτύπωμα και στην ελληνική δισκογραφία.
Στο «G-Poly Groove» θα θυμηθούν οι «παλιοί» και θα γνωρίσουν οι «καινούριοι» τις μουσικές του επιλογές με διάθεση και χιούμορ, αισιοδοξία, πάθος αλλά και ρομαντισμό. Με funk, soul, R’n’b, latin, rock, blues, jazz, afro, doo wop και μέσα από την εντυπωσιακή συλλογή των 125.000 βινυλίων και CD του διαχρονικού ραδιοφωνικού παραγωγού.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.