«Οι κακόμοιροι λογοκρίνουν το γέλιο μας»: Απασφάλισε ο Αρκάς (Pic)

arkas
Ο Αρκάς... σφάζει στη «σκιά» των Ολυμπιακών Αγώνων

Ένα υπερθέαμα παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές, στην τελετή έναρξης για τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Γαλλία «έβαλε» τα καλά της και η Πόλη του Φωτός έλαμψε από άκρη σε άκρη για να υποδεχτεί εκατοντάδες αθλητές από όλο τον πλανήτη, εν όψει των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων.

Την τελετή άνοιξε η ελληνική αποστολή και στη συνέχεια 85 πλοιάρια με 7.000 αθλητές και επισήμους, διέπλευσαν τον Σηκουάνα σε μια διαδρομή έξι χιλιομέτρων.

Τις περισσότερες αντιδράσεις προκάλεσε το σκετς με drag queens αφού εκκλησία και χρήστες των social, κατά το πλείστον ακροδεξιοί, το συνέκριναν με τον μυστικό δείπνο.

Και το σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo… δίκασε τους διοργανωτές της τελετής έναρξης. Στο σκίτσο που δημοσίευσε, απεικονίζεται ένα ακέφαλο σώμα με γυμνά οπίσθια, καλτσοδέτες και ένα ανδρικό όργανο με λουλούδια, να παρελαύνουν κατά μήκος του Σηκουάνα.

Η αντίδραση του Αρκά

Ο Αρκάς αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα αιχμηρό σκίτσο θίγοντας το γέλιο και όσους επιχειρούν να το λογοκρίνουν. Παρότι είναι βέβαιο ότι το αιχμηρό μήνυμά του έχει πολλούς αποδέκτες δεν αποκλείεται η κυρίαρχη αναφορά του να έχει να κάνει με τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι και κυρίως από την κριτική που ασκήθηκε μέσω των social media.

Το σκίτσο του και η ερμηνεία του, στη δική σας κρίση…

Ο Αρκάς γράφει: «έχουμε δικαίωμα να γελάμε χωρίς ενοχές με οτιδήποτε μας φαίνεται αστείο και προπάντος να γελάμε με τους κακόμοιρους που μόνος σκοπός της ζωής τους είναι να λογοκρίνουν το γέλιο μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version