Αλέξης Κούγιας: Το δύσκολο εξάμηνο και η σκληρή μάχη για τη ζωή του

Αλέξης Κούγιας: «Έτσι θα αθωώσω τον Δημήτρη Λιγνάδη» (Vid)

Η εγχείρηση που τα άλλαξε όλα.

Τον έχουμε συνηθίσει ως νομικό εκπρόσωπο σε κάποιες από τις πιο προβεβλημένες δίκες των τελευταίων 25 ετών. Ο Αλέξης Κούγιας είναι ένας από τους πιο πολυάσχολους δικηγόρους της Ελλάδας και λόγω της ιδιότητάς του και ως ποδοσφαιρικός παράγοντας της Λάρισας, ένας από τους πιο πολυάσχολους ανθρώπους γενικά.

Η ακατάπαυστη ενασχόλησή του όμως με τόσες ανοιχτές υποθέσεις που βρίσκονται στην κορυφή του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης, όπως αυτή της δίκης Λιγνάδη,  φαίνεται ότι είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί η υγεία του. Ο δικηγόρος υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείρηση την περασμένη βδομάδα σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, παρότι τυπικά παραμένει ως την έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού της μεταβίβασης των μετοχών από τον ίδιο στους αδελφούς Νταβέλη, πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο την Παρασκευή.

Το πρόβλημα όμως της υγείας του είναι μάλλον σοβαρό και είναι και ο κύριος λόγος για την πώληση των μετοχών του συλλόγου της ΑΕΛ. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας το τελευταίο εξάμηνο. Ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος και αποφασισμένος να βγει νικητής στην πιο δύσκολη μάχη της ζωής του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.