Δεν το περίμεναν Καραμανλής – Σαμαράς: Το πρόσωπο – έκπληξη που καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

kuriakos-mitsotakis
Τι αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Η ονοματολογία για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει πάρει «φωτιά» αφού θεωρείται δεδομένο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα προτείνει για δεύτερη θητεία την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Αρκετοί βουλευτές της ΝΔ, έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν την κ. Σακελλαροπούλου, εξαιτίας της στάσης της στο νομοσχέδιοο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, οπότε ο πρωθυπουργός δεν θα την προτείνει αφού δεν είναι δεδομένη ούτε η εκλογή της.

Πρόσφατα, ο κ. Μητσοτάκης είχε πει ότι «προφανώς δεν αποφασίζει μόνος του» για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά σέβεται τη συνταγματική επιταγή που τον περιγράφει ως ένα πρόσωπο που πρέπει να έχει ευρύτερη αποδοχή.

Το πρόσωπο έκπληξη για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Κώστα Καραμανλή – Αντώνη Σαμαρά για την Προεδρία, ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσανατολίζεται σε μία γυναίκα που θεωρείται ευρείας αποδοχής.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό τα τελευταία 20 χρόνια η Αθήνα έχει κάνει την καλύτερη διοργάνωση τελετής έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων, με πρόεδρο της διοργανωτική επιτροπής την Γιάννα Αγγελοπούλου.

Μια δήλωση με νόημα και …ουρά! Από το Παρίσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 σχολίασε μεταξύ άλλων ότι : «Η τελετή έναρξης της Αθήνας το 2004 παραμένει κάτοχος του χρυσού».

Ήδη έχει γραφτεί πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσανατολίζεται προς το πρόσωπο της Γιάννας Αγγελοπούλου, αφού θεωρείται πρόσωπο ευρείας αποδοχής από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Ταυτόχρονα, η κ. Αγγελοπούλου ήταν το πρόσωπο πίσω από την οργανωτική επιτροπή για την «Αθήνα 2004» σαν πρόεδρος ενώ σύμφωνα με το ieidiseis.gr, έχει καλές σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version