Ανατροπή με Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ…

polakis
Τι μέλλει γενέσθαι με τον Παύλο Πολάκη;

«Ο Παύλος είναι και παραμένει ΣΥΡΙΖΑ» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας δίνοντας το στίγμα των προθέσεων του για το μέλλον του βουλευτή στο κόμμα.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν φαίνεται να τραβήξει περαιτέρω το σκοινί και, όπως ανέφεραν στελέχη της Κουμουνδούρου, «υπάρχει επιτροπή δεοντολογίας. Ο πρόεδρος δεν μπορεί να διαγράψει».

Ωστόσο, για ακόμη μια φορά, η εκτός ορίων συμπεριφορά Πολάκη δεν άφησε περιθώρια στον Στέφανο Κασσελάκη να τον κρατήσει στην Κοινοβουλευτικη Ομάδα, όμως όταν μιλάμε για το κόμμα, έλεγαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε πηγαδάκια, εκεί είναι μια διαφορετική κατάσταση που θέλει ειδικό χειρισμό.

Παύλος Πολάκης: Το παρασκήνιο και το τηλεφώνημα

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ ήταν σε σύσκεψη και προετοιμαζόταν για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ενημερώθηκε για τους συνεργάτες του για το τι είχε συμβεί. Αμέσως βγήκε από την αίθουσα και είδε ο ίδιος τα βίντεο με το επεισόδιο.

Στη συνέχεια, φώναξε στο Γραφείο του τον Σωκράτη Φάμελλο, τη Θεοδώρα Τζάκρη, τον Θάνο Μωραΐτη και τον Μανώλη Καπνισάκη και τούς ανακοίνωσε πως άμεσα ο Παύλος Πολάκης πρέπει να διαγραφεί.

Αν και η κ. Τζάκρη, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δουν και άλλες κινήσεις που μπορεί να γίνουν εκείνος εμφανίστηκε κάθετος, ζήτησε να δουν τον κανονισμό και άμεσα να δείξουν στον βουλευτή την πόρτα της εξόδου από την ΚΟ.

Στη συνέχεια ο κ. Καπνισάκης, πήρε τηλέφωνο τον Παύλο Πολάκη και τού ανακοίνωσε την απόφαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Σωκράτης Φάμελλος, σε άμεση συνεννόηση με τον Στέφανο Κασσελάκη, επανέλαβε και μέσα στην αίθουσα της Γερουσίας τη διαγραφή του Πολάκη στον ίδιο, όταν εκείνος πήγε στη συνεδρίαση της ΚΟ.

Ανατροπή με Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ…

Ο Παύλος Πολάκης μπορεί να διαγράφτηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα αλλά δεν αποπέμφθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Κουμουνδούρου βλέπουν πως ο βουλευτής έχει τρομερό ρεύμα στους αριστερούς ψηφοφόρους με «σκληρή» γραμμή στον ΣΥΡΙΖΑ και τον… φοβούνται.

Συγκεκριμένα, θεωρούν πως αν κάνει κόμμα θα πάρει πάνω από 3% και θα «χτυπήσει» τον ΣΥΡΙΖΑ που ήδη έχει απώλειες με την αποχώρηση μελών και την ίδρυση της Νέας Αριστεράς.

Το τελευταίο που επιθυμεί ο Στέφανος Κασσελάκης είναι να ανοίξει ακόμη ένα μέτωπο, αφού έχει ήδη εσωκομματικό αλλά και με τον Αλέξη Τσίπρα.

Βλέποντας το ρεύμα του Πολάκη, στην Κουμουνδούρου δεν έχουν καμία πρόθεση να τον βγάλουν εκτός κόμματος και μελλοντικά, όταν καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις, κατά πάσα πιθανότητα θα μπει ξανά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version