Ντέμη Γεωργίου: Το εύρημα που φωτίζει τις αθέατες πτυχές του τραγικού θανάτου της

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: H Ντέμη του MasterChef με μπικίvι (Pics)

Αναπάντητα γιατί στον χαμό της 39χρονης σεφ.

Συγκλονισμένη είναι ακόμα η κοινή γνώμη από τον αιφνίδιο θάνατο της Ντέμης Γεωργίου.

Η 39χρονη σεφ, η οποία έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο παιχνίδι Master Chef έφυγε από την ζωή μετά από οξεία βακτηριακή λοίμωξη, που υπέστη ενόσω εργαζόταν στην Πάρο, όπου διατηρούσε εστιατόριο.

Παρότι μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, «έφυγε» από την ζωή, βυθίζοντας στο πένθος γνωστούς και φίλους.

Σπαραγμός

Η κηδεία της έγινε σε κλίμα οδύνης, ενώ ακόμα και σήμερα κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η 39χρονη Ντέμη που ήταν πάντα χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια έφυγε τόσο ξαφνικά από την ζωή, μετά από τόσο σύντομη νοσηλεία.

Ο θάνατος της προήλθε από σηπτικό σοκ, αποτέλεσμα της βακτηριακής λοίμωξης που προκάλεσε οργανική ανεπάρκεια. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια, θα αποκαλυφθούν από τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, που θα δώσουν φως σε ορισμένα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα.

Για αυτό το θέμα αναφέρθηκε στο MEGA, ο Γρηγόρης Λέων, ο οποίος έριξε φως στην διαδικασία που θα ακολουθηθεί πλέον: «Αναμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση. Θα πρέπει να δούμε εάν μια τέτοια διαδικασία επιβεβαιωθεί, δηλαδή εάν ένα μικρόβιο έχει περάσει σε περισσότερα από ένα όργανα, αν έχουμε φλεγμονώδη κατάσταση σε περισσότερα από δύο όργανα, εκεί πράγματι μιλάμε για σηπτικό σοκ και πολυοργανική ανεπάρκεια».

Αυτό που ψάχνουν…

Ωστόσο, αυτό που αναζητείται από τον εργαστηριακό έλεγχο είναι αν υπήρχε και κάτι άλλο. Αν δηλαδή υπήρχε κάποιο παθολογικό πρόβλημα που η Ντέμη δεν γνώριζε, κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας που είχε δίχως να το ξέρει και το οποίο ενδεχομένως να επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας της μετά την λοίμωξη και να ευθύνεται για τον θάνατό της: «Με τις ιστολογικές εξετάσεις που έχουν παρθεί σίγουρα σε αυτή τη νεαρή ηλικία που ήταν, θα επιβεβαιωθεί ή θα αποκαλυφθούν ίσως και παθολογικές καταστάσεις που προϋπήρχαν και δεν ήταν γνωστές ή εν πάση περιπτώσει αν ήταν γνωστές, θα δούμε κατά πόσο συνέβαλαν ή όχι στον θάνατο», κατέληξε ο γνωστός ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.