Η διαφορά των 2 πρώτων: Το αποτέλεσμα- έκπληξη της τελευταίας κρυφής δημοσκόπησης ενόψει εκλογών

Η διαφορά των 2 πρώτων: Το αποτέλεσμα- έκπληξη της τελευταίας κρυφής δημοσκόπησης ενόψει εκλογών

Αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο

Προβάδισμα της τάξης των 9,2 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της εταιρείας MARC για λογαριασμό της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Πρόκειται για την τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε. Τι συμβαίνει όμως με τις κρυφές έρευνες;

Στη δημοσκόπηση για το Πρώτο Θέμα η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 32,2% στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ 23%, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής 11,8%, το ΚΚΕ με 5,7% και η Ελληνική Λύση με 5%. Το ΜέΡΑ25 βρίσκεται στο 2,9%.

Αυτά είναι τα στοιχεία που δημοσιεύονται. Τι συμβαίνει όμως παρασκηνιακά;

Τον τελευταίο καιρό κόμματα και πολιτικοί παραγγέλνουν όλο και περισσότερες κρυφές δημοσκοπήσεις προκειμένου να διαμορφώσουν την στρατηγική τους ενόψει εκλογών. Σε μια εκ των οποίων που το αποτέλεσμα της είναι σε γνώση του instanews η διαφορά των 2 μεγάλων κομμάτων είναι στις 6 μονάδες. Η ΝΔ προηγείται και δείχνει να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα όμως ο παράγοντας- κλειδί της ακρίβειας αφήνει τα πάντα ανοιχτά ενόψει εκλογών. Η ΝΔ είναι μεν το μεγάλο φαβορί αλλά το ενδεχόμενο αυτοδυναμίας απομακρύνεται ολοένα και πιο πολύ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.