Πολύ άσχημα νέα για τον Απόστολο Λύτρα

apostolos-lutras
Σε δύσκολη θέση ο Απόστολος Λύτρας

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα παραμείνει μέχρι να οδηγηθεί στο δικαστήριο θα παραμείνει ο Απόστολος Λύτρας. Ο ποινικολόγος είχε κάνει αίτημα αποφυλάκισης με «βραχιολάκι», το οποίο απέρριψε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Ο Απόστολος Λύτρας κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, η οποία έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια, στην οποία αποκάλυψε πως ο ποινικολόγος αντιμετώπιζε προβλήματα με τον τζόγο.

«Πήγαινε βραδινές ώρες σε χαρτοπαικτική λέσχη, όχι νόμιμη, η οποία σύμφωνα με όσα είχα αντιληφθεί, και στην πορεία μου το επιβεβαίωσε και ο ίδιος, ήταν στα βόρεια προάστια, πιθανότατα σε κάποιο ξενοδοχείο. Στη χαρτοπαικτική αυτή λέσχη σπαταλούσε υπέρογκα ποσά από τα οικογενειακά μας εισοδήματα, αλλά το πρόβλημα δεν ήταν μόνο το οικονομικό, αλλά και το γεγονός ότι ο εθισμός του στον τζόγο δημιουργούσε γενικότερους κινδύνους για την οικογένειά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η κ. Πολυζωγοπούλου ισχυρίστηκε πως ζήτησε να χωρίσουν οριστικά με τον ποινικολόγο να απευθύνεται σε ειδικό ψυχικής υγείας, χωρίς ωστόσο να ακολουθεί τις συμβουλές του.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε πως αποφάσισε να παραγκωνίσει όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν σαν ζευγάρι, όταν ο Απόστολος Λύτρας υπέστη έμφραγμα.

Σύμφωνα με την ίδια, μετά το έμφραγμα ο Απόστολος Λύτρας συμμορφώθηκε με τις οδηγίες του ειδικού ψυχικής υγείας, απείχε «με μικρές υποτροπές από τον τζόγο και η εν γένει συμπεριφορά του είχε εξομαλυνθεί».

Ωστόσο όλα άλλαξαν το καλοκαίρι του 2022 που επέστρεψαν τα προβλήματα με τον τζόγο και το αλκοόλ και το 2023 η ίδια ζήτησε να χωρίσουν οριστικά με τον ποινικολόγο να της συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλα, με αποκορύφωμα τον άγριο ξυλοδαρμό.

Απόστολος Λύτρας: Άσχημα νέα στο κελί…

Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται στη φυλακή ενώ το πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας με πρόεδρο τον Σωτήρη Φέλιο, αποφασίζει για τον ίδιο.

Όπως προβλέπει η σχετική διαδικασία, ο Σύλλογος θα αποστείλει το κατηγορητήριο και ο κ. Λύτρας θα απαντήσει με υπόμνημα. Αυτή η ενέργεια έχει γίνει ήδη…

Εις βάρος του ποινικολόγου έχει ασκηθεί αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη για παράβαση του Κώδικα περί Δικηγόρων.

Σύμφωνα με το newsit.gr, το κλίμα στον Δικηγορικό Σύλλογο είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον Απόστολο Λύτρα, αφού κατηγορείται για κακοποίηση, ένα επαχθές αδίκημα.

Αναμένεται να πέσει πέλεκυς στον ποινικολόγο και τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθεί για την αρνητική εξέλιξη για τον ίδιο, δηλαδή τη διαγραφή του από τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version