Μετά τον Πολάκη: Τον τελειώνει κι αυτόν ο Στέφανος Κασσελάκης

polakis
Ο Παύλος Πολάκης τελείωσε και ακολουθεί και άλλος!

Η «εμφυλιοπολεμική» κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ δεν λαμβάνει τέλος και μετά το επεισόδιο στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, ο Παύλος Πολάκης προκάλεσε νέες αναταραχές με αποτέλεσμα να αποφασίσει τη διαγραφή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ από τον πρόεδρο Σωκράτη Φάμελλο.

Η αποπομπή Πολάκη ήρθε μετά το επεισόδιο με συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης της είπε: «μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό».

Μετά το περιστατικό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, έβαλε τα κλάματα και ζήτησε συγγνώμη: «Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο».

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, χαρακτήρισε τον Παύλο Πολάκη «χυδαίο ζήτουλα προσοχής» και ανακοίνωσε την απόφασή του για περικοπή του μισθού του βουλευτή κατά το μισό. Το επεισόδιο στη Βουλή

Παύλος Πολάκης: Την… είπε στη Λινού και στέλνει μήνυμα πως «ο λαός διαγράφει»

«Μια κυρία, συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη, όλη την ώρα που αναδείκνυα το σκάνδαλο κούναγε υποτιμητικά το κεφάλι της. Ήταν υποτιμητικό. Της είπα να μην στρίβει τη μούρη της» είπε ο κ. Πολάκης στον ALPHA.

Αναφερόμενος στην αντίδραση της Αθηνάς Λινού που ζήτησε κλαίγοντας συγγνώμη, ο Παύλος Πολάκης είπε: «η κ. Λινού να ζητά συγγνώμη για αυτήν και όχι για εμένα».

Και μπορεί να τέθηκε εκτός ΚΟ, αλλά ο Παύλος Πολάκης αποφάσισε να πάει στη συνεδρίαση λίγη ώρα μετά!

«Δεν είσαι μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας, δεν μπορείς να συμμετέχεις στη διαδικασία», του είπε ο επικεφαλής, Σωκράτης Φάμελλος.

«Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω ΣΥΡΙΖΑ. Κοιτάτε το δάχτυλο και όχι το φεγγάρι», του απάντησε ο Παύλος Πολάκης και έφυγε.

Μάλιστα, έκανε και ανάρτηση στην οποία είπε πως «μόνο ο λαός διαγράφει» ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να σταματήσει.

Στέφανος Κασσελάκης: Ποιον τελειώνει μετά τον Πολάκη

Λίγη ώρα μετά την αποπομπή Πολάκη, μιλώντας στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως πρέπει «να πάψουμε να ασχολούμαστε με τα μικρά. Δεν έχουμε το δικαίωμα».

Έκανε λόγο για «ατομικές ατζέντες» και είπε χαρακτηριστικά ότι «10 εκατομμύρια ζευγάρια μάτια μας παρακολουθούν και μας κρίνουν».

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΚΟ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα με στελέχη, ένα από τα οποία είναι και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ωστόσο, μετά τα όσα συνέβησαν με τον Παύλο Πολάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης θα επανέλθει στο σχέδιο που επεξεργάζεται παρασκηνιακά εδώ και καιρό και έχει να κάνει με την απομάκρυνση ενός συγκεκριμένου προσώπου.

Η «εχθρότητα» του Στέφανου Κασσελάκη προς το συγκεκριμένο πρόσωπο ξεκίνησε στο τελευταίο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ όπου πραγματοποίησε ηγετική εμφάνιση και κέρδισε τα περισσότερα χειροκροτήματα.

Στην Κουμουνδούρου… άφρισαν γιατί στο συνέδριο θεώρησαν πως γεννιέται δελφίνος με τον Στέφανο Κασσελάκη και τους συνεργάτες του, με το ένστικτο αυτοσυντήρησης που φυσικά και διαθέτουν, τον είδαν αμέσως ως εν δυνάμει αντίπαλο.

Σύμφωνα με το dnews.gr, το επόμενο άτομο που θα απομακρύνει ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο Σωκράτης Φάμελλος. Δηλαδή το πρόσωπο που έδιωξε από τη συνεδρίαση της ΚΟ τον Παύλο Πολάκη!

Ενώ η κατάσταση παραπέμπει σε… Game of Thrones, ο Στέφανος Κασσελάκης θα απομακρύνει τον Σωκράτη Φάμελλο από τη θέση του προέδρου της ΚΟ μέχρι τον Οκτώβριο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ποιοι μπορεί να είναι οι αντικαταστάτες; Ο Νίκος Παππάς, ο Γιώργος Καραμέρος, η Ρένα Δούρου, ακόμα και ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Στελέχη που γνωρίζουν καλά τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, επιμένουν πως ο Σωκράτης Φάμελλος είναι αυτή τη στιγμή ο «δεύτερος μεγαλύτερος του Στέφανου Κασσελάκη, μετά τον Αλέξη Τσίπρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version