Έφτασε η στιγμή: Το επόμενο βήμα – έκπληξη του Κώστα Μπακογιάννη μετά την «αναπάντεχη» ήττα στον Δήμο Αθήνας

kostas-mpakogiannis

Ο Κώστας Μπακογιάννης καλείται να αποφασίσει ποιο δρόμο θα ακολουθήσει

Ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε αντιμέτωπος με… συντριπτική ήττα στις αυτοδιοικητικές εκλογές και ενώ θεωρούνταν φαβορί έχασε τον δήμο Αθηναίων από τον Χάρη Δούκα.

Έκτοτε έχει… χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα δίλημμα: θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών ή θα διεκδικήσει εκ νέου τη δημαρχία;

Το δίλημμα αυτό απασχολεί τον Κώστα Μπακογιάννη, που θα πρέπει να λάβει σε σύντομο διάστημα τις οριστικές του αποφάσεις, σύμφωνα με το dnews.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν είναι ιδιαίτερα καλές και αν εκλεγεί βουλευτής δεν πρόκειται αν πρωθυπουργός είναι ο πρόεδρος της ΝΔ να του δώσει υπουργείο.

Κώστας Μπακογιάννης: Δημαρχία η Βουλή;

Ως πιθανότερο σενάριο θεωρείται ο Κώστας Μπακογιάννης να είναι υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Αθηναίων με απώτερο σκοπό να πάρει το… αίμα του πίσω ακόμη και εντός της ΝΔ, αφού θεωρεί πως τον υπονόμευσαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Βέβαια, για να γίνει αυτό θα πρέπει να περάσει αρκετός καιρός, μιας και ο Χάρης Δούκας- που, θυμίζουμε, διεκδικεί και την προεδρία του ΠΑΣΟΚ- είναι πολύ «φρέσκος» δήμαρχος…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.