«Τον φόβο μου να έχουν»: Ο λόγος που ο «Ενικός» του Νίκου Χατζηνικολάου ζήτησε συγγνώμη από την Έλενα Ακρίτα

elena-akrita

Γιατί ζήτησαν συγγνώμη από την Έλενα Ακρίτα;

Στην παραδοχή πως έγινε λάθος και ζητώντας δημόσια συγγνώμη στην Έλενα Ακρίτα, προχώρησε ιστοσελίδα του Νίκου Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα enikos.gr, ζήτησε συγγνώμη από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας πως δημοσίευμα που αφορούσε την ίδια και την Ελεονώρα Μελέτη ήταν λάθος.

«Οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στις 19/7 στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα μας και αφορούσαν στην Έλενα Ακρίτα και την Ελεονώρα Μελέτη οφείλονται σε λάθος», αναφέρει.

Στη συνέχεια υποστηρίζει πως η ευρωβουλευτής της ΝΔ, δεν αναφέρθηκε σε δημοσίευσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο πρόσωπο της Έλενας Ακρίτα, ξεκαθαρίζοντας πως η αναφορά στο όνομα της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έγινε εκ παραδρομής.

Έλενα Ακρίτα: «Τον φόβο μου να έχουν»

Σχολιάζοντας την απόσυρση του δημοσιεύματος, η Έλενα Ακρίτα το δημοσίευσε γράφοντας: «τον φόβο μου να έχουν».

Το δημοσίευμα για την Έλενα Ακρίτα: 

Οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στις 19/7 στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα μας και αφορούσαν στην Έλενα Ακρίτα και την Ελεονώρα Μελέτη οφείλονται σε λάθος.

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν αναφέρθηκε σε δημοσίευσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο πρόσωπο της Έλενας Ακρίτα, η οποία ουδεμία ανάρτηση είχε κάνει σχετικά με την μητέρα της πρώτης. Η αναφορά μας στο όνομα της κυρίας Ακρίτα έγινε εκ παραδρομής.

Για τον παραπάνω λόγο έχουμε αποσύρει το δημοσίευμα και προς αποκατάσταση της αλήθειας δημοσιεύουμε το παρόν, εκφράζοντας παράλληλα την ειλικρινή μας συγγνώμη στην κ. Ακρίτα.

Οφείλουμε να το κάνουμε, πιστοί στη δημοσιογραφική δεοντολογία και με απόλυτη αρχή μας να αποκαθίσταται η αλήθεια όταν έχουμε κάνει λάθος.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.