Θάνατος 64χρονου σε βαφτίσια στην Αρκαδία: Το μοιραίο «λάθος» που οδήγησε στο χαμό του

arkadia-dolofonia

Σοκ στην Αρκαδία

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τον άγριο διαπληκτισμό που στοίχησε τη ζωή του 64χρονου στην Αρκαδία την Κυριακή (21/7), με το θράσος των φερόμενων δραστών να περισσεύει.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας στην Πρωινή Ζώνη του Action 24, φέρεται οι δράστες να ήρθαν σε βίαιο διαπληκτισμό με το θύμα, προτού φύγουν και επιστρέψουν για να τον «αποτελειώσουν».

Υπενθυμίζεται πως τόσο το θύμα όσο και οι δράστες, ο 41χρονος και η 34χρονη, ήταν καλεσμένοι σε βάφτιση στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας.

Αρκαδία: Τον «αποτελείωσαν» και προδόθηκαν

Το μοιραίο επεισόδιο συνέβη σε απόμερο σημείο πλησίον της κεντρικής πλατείας του χωριού, με τη επίθεση να συμβαίνει σε δύο «κύματα».

Ο 64χρονος φέρεται να χτυπήθηκε από το ζευγάρι μετά τη λεκτική αντιπαράθεση που είχαν, με τους δύο να φεύγουν και να επιστρέφουν λίγο αργότερα, συνεχίζοντας τον ξυλοδαρμό.

Στη συνέχεια οι δύο φερόμενοι δράστες έσπευσαν στο αστυνομικό τμήμα, θέλοντας να καταγγείλουν πως της επίθεσής τους είχε προηγηθεί υποτιθέμενη σεξουαλική παρενόχληση από μέρους του 64χρονου προς την 34χρονη.

Ο αστυνομικός αναλυτής ανέφερε ακόμα πως με βάση προκαταρκτικά στοιχεία, τα χτυπήματα που έφερε το θύμα φαίνεται να είχαν γίνει σε «καίρια» σημεία, στο κεφάλι και στον λαιμό, με το πόρισμα της νεκροψίας να αναμένεται.


Το μοιραίο «λάθος»

Μάρτυρας περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν: «Γλέντι από βαφτίσια ήταν, περίπου διακόσια άτομα. Το τραπέζι της βάφτισης έγινε σε ένα κεντρικό μαγαζί στην πλατεία του χωριού από τις δύο το μεσημέρι μέχρι τις δύο τα ξημερώματα. Οι καλεσμένοι κυρίως ήταν νέοι γιατί το ζευγάρι ήταν μικρό σε ηλικία, τριάντα με σαράντα χρονών περίπου. Ήταν σίγουρο ότι θα γινόταν κάτι σαν παρεξήγηση, όχι όμως φονικό βέβαια».

Το μοιραίο «λάθος» στη βάφτιση ήταν ότι για 12 ώρες οι καλεσμένοι έπιναν ασταμάτητα αλκοόλ και ήταν μεθυσμένοι. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας: Όταν για δώδεκα ώρες πίνεις ουίσκι και διάφορα άλλα τέτοια… πόσο μπορεί να κρατήσει ένας άνθρωπος και να μην παρεξηγηθεί μέχρι και με τη… μύγα που πετάει. Πέρασαν οι ώρες, έπιναν, έπιναν και παρεξηγήθηκαν για το τίποτα».


 

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.