Γι’ αυτό μπήκε στην Ευρωβουλή: Μάθατε τι έκανε «κόντρα» στην Τουρκία η Αφροδίτη Λατινοπούλου;

tourkia-afroditi-latinopoulou

Τι έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην Τουρκία;

Η μεγάλη έκπληξη στις ευρωεκλογές 2024 ήταν η Φωνή Λογικής που κατάφερε να μπει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκλέγοντας έναν ευρωβουλευτή, την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Με ποσοστό 3,06% η Αφροδίτη Λατινοπούλου εξασφάλισε οριακά την είσοδό της στο ευρωκοινοβούλιο. Η Αφροδίτη ήταν γνωστή, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα ως πολιτεύτρια της ΝΔ, όμως οι ακραίες αναρτήσεις της στα social media έφεραν την έξοδό της από τη γαλάζια παράταξη.

Η ίδια ωστόσο εκμεταλλεύτηκε τον ντόρο που δημιουργήθηκε και κατάφερε εκτός από haters να αποκτήσει και κάποιους ένθερμους υποστηρικτές, που την έστειλαν μάλιστα στην ευρωβουλή με την ψήφο τους.

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Κόντρα» στην Τουρκία

Για τα 50 χρόνια της εισβολής στην Κύπρο, η Τουρκία κάνει φιέστα με παρέλαση, 50 πλοία και μαχητικά F-16 ενώ ενέκρινε ψήφισμα για την αναγνώριση του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα.


Η Αφροδίτη Λατινοπούλου χάριν εντυπωσιασμού αποφάσισε να δράσει για τα 50 χρόνια από τον «Αττίλα» δημιουργώντας ψήφισμα καταδίκης της εισβολής της Τουρκίας στην Κύπρο.

Το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συνυπέγραψαν οι επικεφαλής από δώδεκα κομματικούς σχηματισμούς που απαρτίζουν τους «Πατριώτες για την Ευρώπη».

«Τους ευχαριστώ για την έμπρακτη στήριξη στον δίκαιο αγώνα μας» είπε η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής». «Αντίστοιχη δήλωση δεν θα δείτε ποτέ ούτε από το ECR της Μελόνι ούτε φυσικά από το Λαϊκό Κόμμα που υπάγεται το κόμμα της ΝΔ. Πλέον με τη Φωνή Λογικής η Ελλάδα αλλά και η Κύπρος μας, έχουν τη δική τους φωνή στην Ευρωπαϊκή Ένωση» υπογράμμισε σε ανάρτησή της στα social media η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Afroditi Latinopoulou (@a.latinopoulou)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.