«Απολίτιστος αγροίκος»: Απασφάλισε ο Γιάννης Πρετεντέρης μετά τον χαμό

Ο Πολάκης απαντά στο «αρκουδιάρης» του Σαββόπουλου

Όλα δείχνουν ότι πάμε για νέα... βεντέτα με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη.

Ο Παύλος Πολάκης το οξύ και αψύ του ύφος -για να το πούμε στην γλώσσα της νεολαίας- είναι μία κινητή παραγωγή content. Άσχετα με το τι θα πει, ο τρόπος του δημιουργεί σχεδόν πάντα αντιπαραθέσεις, ρίχνει νερό στον μύλο της αντιπαράθεσης και όχι μόνο σε κομματικό επίπεδο.

Το τελευταίο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Βουλευτή Χανίων και της γραμματέως της Νέας Δημοκρατίας, Ματίας Συρεγγέλα σε τηλεοπτική εκπομπή πυροδότησε νέες αντιδράσεις.

Ο Κρητικός πολιτικός επανέλαβε πως «παίρνω ούτε λέξη πίσω για αυτά που είπα» και η συμπεριφορά του πέντε μέρες μετά το περιστατικό παραμένουν στην ατζέντα της επικαιρότητας.

Βαρύτατες εκφράσεις

Για το θέμα τοποθετήθηκε από την στήλη του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος κυριολεκτικά… απασφάλισε, αφού αναφέρθηκε με βαρύτατες εκφράσεις κατά του Παύλου Πολάκη, τον οποίο αποκάλεσε ούτε λίγο ούτε πολύ ως… «απολίτιστο αγροίκο», προσθέτοντας ότι τέτοιοι χαρακτήρες του είναι εξ’ ορισμού «αποκρουστικοί».

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναρωτήθηκε ποιον συμφέρει να συντηρείται μία τέτοια ρητορική και ένα τόσο τραχύ επίπεδο συμπεριφοράς, ζητώντας από «τα δικαστήρια, την Βουλή ή το κόμμα του να τον συνετίσουν. Όχι από την έννοια του σωφρονισμού, αλλά με την επιβολή μιας στοιχειωδώς κόσμιας συμπεριφοράς».

Πάμε για… βεντέτα

Κλείνοντας, ο Γιάννης Πρετεντέρης γράφει χαρακτηριστικά: «Αν ο Πολάκης θέλει να πορευτεί τον δικό του, θα τον πορευτεί με τις επιπτώσεις και τις συνέπειες του. Μεγάλο παιδί είναι. Καλώς ή κακώς, στη δική μας ελεύθερη κοινωνία ο πολιτισμός δεν επιβάλλεται και ούτε η ευγένεια διδάσκεται».

Ένα πολύ σκληρό άρθρο και με ακραίους χαρακτηρισμούς που είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα μείνει αναπάντητο από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω…

https://x.com/jpretenteris/status/1814046450570928291

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.