«Ακόμα περιμένουμε να ζητήσει συγγνώμη»: Απασφάλισε η Έλενα Ακρίτα με αφορμή την ατάκα Πολάκη

paulos-polakis
Ο Παύλος Πολάκης είπε στην Μαρία Συρεγγέλα να το βουλώσει

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το επεισόδιο στον «αέρα» του Attica TV, αφού ο Παύλος Πολάκης είπε στην Μαρία Συρεγγέλα να το βουλώσει.

Ο κ. Πολάκης κατήγγειλε ότι το υπουργείο Υγείας έχει εξαιρέσει από τη συνταγογράφηση σε δημόσιες δομές όσους πολίτες είναι ανασφάλιστοι.

«Μη μιλάς πάνω μου», επαναλάμβανε σε έντονο τόνο αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος προς την κ. Συρεγγέλα, χωρίς να γνωρίζει, όπως είπε ο ίδιος με ποιον μιλάει.

Στη συνέχεια η Μαρία Συρεγγέλα αποκάλεσε ψεύτη τον Παύλο Πολάκη σχετικά με την καταγγελία στην οποία προέβη και όταν ο δεύτερος έμαθε με ποια μιλούσε είπε: «Η κ. Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε».

«Να σας πω κύριε Πολάκη, δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», απάντησε η γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

«Να κόψετε αυτόν τον ακροδεξιό κατήφορο, να σιωπήσετε και να το βουλώσετε επιτέλους! Άντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει!», συνέχισε σε έντονο ύφος ο κ. Πολάκης.

Στην ερώτηση της Μαρίας Συρεγγέλα σχετικά με το αν υπάρχει η εγκύκλιος που επικαλείται ο κ. Πολάκης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας απαντούσε ότι «είναι μια γελοιότητα αυτό που ρωτάει η κ. Συρεγγέλα».

Η «συγγνώμη» και η επιμονή

Στη συνέχεια ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία του Στέφανου Κασσελάκη με την Μαρία Συρεγγέλα για να της ζητήσει συγγνώμη για τα όσα συνέβησαν με τον Παύλο Πολάκη.

«Η συγγνώμη του κ. Κασσελάκη ήταν υποκριτική, αφού λίγα λεπτά πριν ο κ. Πολάκης με νέα ανάρτησή του επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του», ανέφεραν πηγές της ΝΔ.

«Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει το συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του», σημείωσαν.

Και το… σίριαλ συνεχίστηκε με τον Παύλο Πολάκη να επιμένει πως δεν πρόκειται να αλλάξει λέξη από τα λεγόμενά του. «Ούτε λέξη δεν παίρνω πίσω για αυτά που είπα στην κυρία Συρεγγέλα», είπε χαρακτηριστικά στο περιστύλιο της Βουλής


Από την πλευρά της η Μαρία Συρεγγέλα ανέφερε πως «δεν είναι ειλικρινής η συγγνώμη» από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Η ίδια εξήγησε ότι «μία ειλικρινή συγγνώμη σημαίνει και διαγραφή ενός ανθρώπου που έχει αποδείξει πάμπολλες φορές ότι μόνο τοξικότητα φέρνει στην πολιτική ζωή της χώρας είτε είναι μέσα στο κοινοβούλιο, είτε εκτός».

Έλενα Ακρίτα: Απασφάλισε με αφορμή την ατάκα Πολάκη

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε τα όσα συνέβησαν με τον κ. Πολάκη και την κ. Συρεγγέλα σχολιάζοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγγνώμη στη γραμματέα της ΝΔ.

Ωστόσο, πέταξε «καρφί» για τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη που ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη για το ομοφοβικό παραλήρημα βουλευτή της ΝΔ.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε συγγνώμη από την Μαρία Συρεγγέλα για τον Παύλο Πολάκη. Ακόμα περιμένουμε να ζητήσει συγγνώμη ο Πρωθυπουργός από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το ομοφοβικό παραλήρημα του βουλευτή του Δημήτρη Κυριακίδη. Αν δεν έχει το κινητό του Στέφανου, ευχαρίστως να του το δώσουμε, ο ίδιος το σηκώνει» έγραψε η Έλενα Ακρίτα.


Η ατάκα στην οποία αναφέρεται η Έλενα Ακρίτα: «Το είδαμε να συμβαίνει και πρόσφατα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον νεοεκλεγέντα, δεν ξέρω πώς να… πρόεδρο ο, η, λέμε πώς έχουν τα πράγματα σήμερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version