«Θα πάω εγώ, ο ίδιος»: Το μήνυμα Τσίπρα σε Κασσελάκη που του έκοψε τον αέρα

alexis-tsipras

Ο Αλέξης Τσίπρας... φοβέρισε τον Στέφανο Κασσελάκη

Γενική αναταραχή επικράτησε στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις υπόνοιες περί μαύρων ταμείων, όταν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν στην προεδρία.

Πλέον, Αλέξης Τσίπρας και Στέφανος Κασσελάκης είναι στα… μαχαίρια!

Παρά τις αρχικές δηλώσεις στήριξης μετά τις εσωκομματικές εκλογές, ο πρώην και ο νυν πρόεδρος μόνο καλές σχέσεις δεν έχουν πλέον.

Η αλήθεια είναι πως ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει ότι μπορεί για να προκαλέσει την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα…

Φτάνοντας στο σημείο να μιλήσει για «μαύρα» ταμεία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και έφερε προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στα «κάγκελα» για τα «καρφιά» περί μαύρων ταμείων με αποτέλεσμα οι πολλοί να… κερδίσουν: Η Πολιτική Γραμματεία σε απόφασή της αναφέρει πως μαύρα χρήματα δεν υπήρχαν ούτε επί Αλέξη Τσίπρα, ούτε επί Στέφανου Κασσελάκη.

Τσίπρας σε Κασσελάκη: Θα πάω εγώ, ο ίδιος

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε φτάσει σε… τέτοιο σημείο με τις υπόνοιες περί «μαύρων» ταμείων που ετοιμαζόταν για «εμφύλιο».

Σύμφωνα με το dnews.gr, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αποφασισμένος αν συνέχιζε ο κ. Κασσελάκης να μεταβεί ο ίδιος στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και να ζητήσει έλεγχο για την περίοδό του πριν και μετά από αυτόν!

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι με τις δηλώσεις περί «μαύρων» ταμείων έγινε ένας… μίνι χαμός αλλά η δικαιοσύνη έμοιαζε να μην ενδιαφέρθηκε καθόλου για τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.