Πολύ άσχημη είδηση για τον Γιώργο Αυτιά

autias-meimarakis

Δεν είναι καλά ο Γιώργος Αυτιάς... 

Πάνω από 310.000 σταυρούς πήρε στις ευρωεκλογές ο Γιώργος Αυτιάς και εκλέχτηκε πρώτος στη λίστα της ΝΔ για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο δημοσιογράφος άφησε μετά από χρόνια την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΙ για μία νέα καριέρα στις Βρυξέλλες.

Όμως, δεν πρόλαβε να φτάσει και ήρθε αντιμέτωπος με δυσκολίες… Ήδη, ξεκίνησαν τα προβλήματα στις σχέσεις με συναδέλφους του.

Σύμφωνα με τη στήλη «Θεωρείο» της εφημερίδας «Καθημερινή», ο Γιώργος Αυτιάς έχει «ψυχρανθεί» με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη λόγω της μετακίνησης μίας δημοσιογράφου στις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα, η μετακίνηση της Πηνελόπης Γαβρά από το γραφείο του κ. Μεϊμαράκη στο γραφείο του κ. Αυτιά έχει προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις των δύο.

Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι δεν έχει διευκρινιστεί γιατί η δημοσιογράφος, για πολλά χρόνια συνεργάτης του κ. Μεϊμαράκη, αποφάσισε να «μετακομίσει» στο γραφείο του Γιώργου Αυτιά.

Εκεί που οι σχέσεις των Μεϊμαράκη-Αυτιά δεν ήταν καλές, τώρα έχουν γίνει ακόμα χειρότερες!

Γιώργος Αυτιάς: Πολύ άσχημη είδηση

Και σαν να μην φτάνουν τα προβλήματα μεταξύ των ευρωβουλευτών, ο Γιώργος Αυτιάς βρέθηκε και στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αυτιάς δεν έδωσε το παρών στην ορκωμοσία των νέων ευρωβουλευτών στο Στρασβούργο και δεν συμμετείχε στις ψηφοφορίες για την ανάδειξη του προέδρου σε Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και Κομισιόν.

«Οι γιατροί στην Αθήνα λόγω ισχυρής πνευμονίας μού απαγόρευσαν να πετάξω με το αεροπλάνο. Βαριά πνευμονία που με καθηλώνει στην Αθήνα», είπε ο Γιώργος Αυτιάς στο parapolitika.gr.

Ο Γιώργος Αυτιάς θα ορκιστεί μόνος στις Βρυξέλλες όταν γίνει καλά.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.