Φαίη Ζαφειράκου: Τι στ’ αλήθεια συνέβη την ώρα που έφτασε η αστυνομία

faii-zafeirakou-andreas-komposis

Τι συνέβη με την Φαίη Ζαφειράκου και τον Ανδρέα Κομπόση;

Αναστάτωση προκάλεσαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ηθοποιό Φαίη Ζαφειράκου να ξυλοκόπησε τον πρώην σύζυγό της, Ανδρέα Κομπόση, ενώ έκαναν διακοπές με το παιδί τους στην Κάρυστο.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η γνωστή ηθοποιός δεν επιτέθηκε μόνο εναντίον του πρώην συζύγου της αλλά και κατά του 12χρονου γιου της.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Καρύστου συνέλαβαν την ηθοποιό, ενώ ο σύζυγός της είχε σημάδια στο πρόσωπο και έντονες κοκκινίλες που μαρτυρούσαν ότι προηγήθηκε άγρια μάχη και σε βάρος της ηθοποιού έχει σχηματιστεί δικογραφία.

«Φαιδρά δημοσιεύματα»

Για «φαιδρά δημοσιεύματα» κάνει λόγο ο Ανδρέας Κομπόσης, σε ανάρτηση – απάντηση. Ο κ. Κομπόσης δημοσίευσε στο Facebook μία φωτογραφία με την ηθοποιό Φαίη Ζαφειράκου από την παραλία. «Καλημέρα. Στο πλαίσιο των φαιδρών δημοσιευμάτων η απάντηση μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλά μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους» έγραψε ο στιχουργός.

«Δεν είμαι επιθετικός άνθρωπος»

Η Φαίη Ζαφειράκου μίλησε στην εκπομπή «Summer’s Cool» μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην Κάρυστο μεταξύ εκείνης και του πρώην συζύγου της, αναφέροντας πως δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες.

«Δεν έχει γίνει τίποτα απ’ όλα αυτά. Μίλησα με την αστυνομία, γιατί με ενημέρωσαν κάποιοι φίλοι και λέω “ρε παιδιά, τι έχει γίνει;”. Τρελάθηκα. Έχει γίνει μία παρεξήγηση όντως, ισχύει αυτό το πράγμα, όχι μεταξύ μας όμως. Ακούστηκε θόρυβος, ήρθε η αστυνομία και δώσαμε εξηγήσεις. Αυτό ήταν όλο», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

«Δεν ξέρω αν θα κινηθώ νομικά. Είμαι πολύ περίεργα και λίγο με την υγεία μου… Δεν ξέρω αν θα κινηθώ νομικά. Είναι χοντρό αυτό το πράγμα! Είμαστε όλοι μαζί εδώ πέρα και προσπαθούμε να βρούμε κι εμείς μία ισορροπία από το πρωί», πρόσθεσε.

«Καταρχάς δεν είμαι ποτέ επιθετικός άνθρωπος. Έτσι και αλλιώς! Ποτέ δεν έχω δώσει δικαιώματα για τη ζωή μου. Πήρε μία άλλη διάσταση το θέμα, δεν ξέρω από θόρυβο; Δεν ξέρω τι να σας πω. Αυτό το πράγμα δεν ισχύει. Δεν ξέρω πώς έχει βγει όλο αυτό. Έχω τρελαθεί! Και εμείς μη νομίζετε, με ένα παιδί! Με παίρνουν οι φίλοι μου και μου λένε: “το παιδί σου παίζει στις φωτογραφίες”. Από κει και πέρα δεν ξέρω πώς θα κινηθώ. Ακόμα είμαστε διακοπές. Δηλαδή είπαμε να ξεκουραστούμε ένα πενθήμερο και…», είπε στη συνέχεια η Φαίη Ζαφειράκου.

«Λίγο απίθανο να τον δείρω»

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο πρώην σύζυγός της υπέβαλε μήνυση, η ίδια απάντησε: «Μα γιατί να γίνει μήνυση από τον πρώην σύζυγό μου; Ούτε μήνυση έγινε από τον πρώην σύζυγό μου… Είμαστε διακοπές, περνάμε μια χαρά! Πραγματικά περνάμε μια χαρά! Κάθε χρόνο πηγαίνουμε διακοπές μαζί, δεν είναι η πρώτη φορά».

«Το πρωί με ειδοποιήσανε, δηλαδή ξύπνησα το πρωί και με παίρνουν κάτι φίλοι κτλ. και μου λένε “Φαίη, τι έχει γίνει;”. Εντάξει, φοβήθηκαν οι άνθρωποι. Σου λέει “κάτι συμβαίνει” και λέω “παιδιά, δεν συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά”. Έφτασα στο σημείο να πάρω την αστυνομία που οι άνθρωποι ήταν πολύ οκ μαζί μου», ανέφερε.

Τι έγινε με την αστυνομία

«Δεν έγινε τίποτα από αυτά που γράφονται. Απλά υπήρξε ένας θόρυβος στο δωμάτιο και κάποιος κάλεσε την αστυνομία. Απλά πήγαμε στην αστυνομία, δώσαμε κάποιες εξηγήσεις και φύγαμε. Αυτό έγινε, τίποτα παραπάνω» ανέφερε στο tlife.gr o Ανδρέας Κομπόσης.

H  Φαίη Ζαφειράκου εξήγησε ότι «πήγαμε μαζί με τον Ανδρέα δώσαμε κάποιες εξηγήσεις και απλά φύγαμε στο πεντάλεπτο. Αυτό ήταν όλο που έγινε», ενώ διέψευσε και αυτό που γράφτηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά«, είπε η ηθοποιός.

«Λέει ότι είχα σπάσει όλο το δωμάτιο. Καταρχάς δεν ήταν δωμάτιο. Ήταν σπίτι. Δεν έχω σπάσει τίποτα. Έχω τραβήξει και βίντεο κιόλας για αποδεικτικό. Ήταν τελείως άσχετο με εμένα και τον Ανδρέα αυτό το πράγμα. Απλώς επειδή ακούστηκε όντως θόρυβος, έπρεπε να κάνουμε όλο αυτό το πράγμα. Ήμασταν και οι δύο παρόντες. Έχω πάθει σοκ», κατέληξε η Φαίη Ζαφειράκου.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.