«Υπάρχει κάτι πολύ θετικό…»: Τα τελευταία λόγια της Σάνεν Ντόχερτι για την εξέλιξη που την έκανε πολύ αισιόδοξη

«Υπάρχει κάτι πολύ θετικό…»: Τα τελευταία λόγια της Σάνεν Ντόχερτι για την εξέλιξη που την έκανε πολύ αισιόδοξη

Η Σάνεν Ντόχερτι έχασε τη μάχη με τον καρκίνο 

Η Σάνεν Ντόχερτι άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 53 ετών μετά από πολύχρονη και σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός, λίγους μήνες πριν τον θάνατό της για τον οποίο προετοιμαζόταν πουλώντας προσωπικά της αντικείμενα, είχε πει πως ήθελε να την αποτεφρώσουν και η τέφρα να αναμιχθεί με τον πατέρα και του σκύλου της.

«Δεν θέλω να με θάψουν και να μην με αποτεφρώσουν. Θέλω να αναμιχθεί η τέφρα μου με την τέφρα του σκύλου και του πατέρα μου», είχε πει τότε χαρακτηριστικά η Σάνεν Ντόχερτι, προσθέτοντας πως ήθελε μέρος της τέφρας της να διασκορπιστεί στο Μαλιμπού όπου η ίδια και ο πατέρας της, Τζον Τόμας Ντόχερτι, περνούσαν «πολύτιμο χρόνο» μαζί.

Όσο για την κηδεία της, είχε πει πως θέλει να είναι σαν πάρτι και να γίνει στο σπίτι της και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της γιατί θεωρούσε πως θα εμφανιστούν αρκετοί στο τελευταίο «αντίο», όχι επειδή την αγαπούσαν πραγματικά, αλλά για λόγους πολιτικής ορθότητας.

«Θα εμφανιστούν επειδή είναι το πολιτικά ορθό, οπότε θέλω να τους αφαιρέσω την πίεση και θέλω η κηδεία μου να είναι σαν μια γιορτή αγάπης. Δεν θέλω οι άνθρωποι να κλαίνε ή να λένε κρυφά: “Δόξα τω Θεώ, αυτή η σκύλα είναι νεκρή τώρα”», είχε εξηγήσει η Σάνεν Ντόχερτι.


Σάνεν Ντόχερτι: Τα τελευταία λόγια και η αισιοδοξία

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Σάνεν Ντόχερτι μίλησε στους 2,2 εκατομμύρια followers της στο Instagram για την αβεβαιότητα που έχει το μέλλον της.

Η ίδια, μάλιστα, παραδέχθηκε πως: «Έτσι, ξέρετε, για πρώτη φορά από τότε που δεν έχω ιδέα για πόσο καιρό, θα κάνω χημειοθεραπεία, δεν έχω ιδέα αν θα είναι τρεις μήνες ή αν θα είναι έξι μήνες…».

Χαρακτήρισε «τρομακτικό» τον γύρο των θεραπειών λέγοντας πως είναι «πολύ δύσκολη η θεραπεία». Είπε πως οι γιατροί «δεν μπορούν να προβλέψουν και είναι τρομακτικό».

Όμως η ηθοποιός ήταν αισιόδοξη υποστηρίζοντας πως είχε αλλάξει η δομή των καρκινικών κυττάρων: «Είναι σαν μια μεγάλη κλήση αφύπνισης, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να πω ότι υπάρχει και κάποια θετική πλευρά και η θετική πλευρά είναι ότι η μοριακή δομή των καρκινικών μου κυττάρων άλλαξε πρόσφατα».

«Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα πρωτόκολλα για να δοκιμάσω. Έτσι, για πρώτη φορά εδώ και δύο μήνες αισθάνομαι αισιόδοξη, επειδή υπάρχουν τώρα πολλά περισσότερα πρωτόκολλα. Ενώ πριν ήμουν αισιόδοξη, αλλά ακόμα προετοιμαζόμουν», είχε πει η Σάνεν Ντόχερτι λίγο καιρό πριν χάσει τη μάχη με τον καρκίνο.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.