Τα πάνω κάτω βλέπουν οι δημοσκόποι: Αυτή είναι η νέα υποψηφιότητα για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ που ανατρέπει όλα τα δεδομένα

pasok

Η υποψηφιότητα στο ΠΑΣΟΚ που θα φέρει τα... πάνω κάτω

Σε τρεις μήνες θα εκλέξουν νέο αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ, μετά τις εσωκομματικές εκλογές που προκηρύχτηκαν εξαιτίας του χαμηλού ποσοστού του κόμματος στις ευρωεκλογές.

Η ηγεσία Ανδρουλάκη αμφισβητήθηκε ανοιχτά με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να γίνουν εκλογές και μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι για την ηγεσία είναι οι εξής:

ΠΑΣΟΚ: Η υποψηφιότητα που ανατρέπει όλα τα δεδομένα

Υπάρχει μια νέα υποψηφιότητα που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και θα αλλάξει τα δεδομένα!

Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα θα πολιτικοποιήσει την εκλογική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ κάτι που συνέβαινε ελάχιστα έως τώρα.

Η Άννα Διαμαντοπούλου αναμένεται να ανακοινώσει πως θα είναι υποψήφια και διαθέτει πολιτικό βάρος που η πλειοψηφία των υποψηφίων δεν έχει.

Η υποψηφιότητα Διαμαντοπούλου αναμένεται να δημιουργήσει δυο πόλους μέσα στο ΠΑΣΟΚ:

  • Τον ένα θα τον εκφράζει η ίδια με την πολιτική της πλατφόρμα, αυτή που οι αντίπαλοί της επικαλούνται για να την χαρακτηρίζουν ως «δεξιά»
  • Τον δεύτερο πόλο εκφράζει ο Δήμαρχος Αθηναίων με το «μοντέλο Δούκα- Ζαχαριάδη» που έδωσε τη νίκη στο ΠΑΣΟΚ και την λεγόμενη προοδευτική παράταξη στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Σύμφωνα με το powergame.gr, δημοσκόποι που κάνουν έρευνες διαπίστωσαν πως η φημολογούμενη υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου δείχνει ικανή να ανατρέψει το μέχρι και προχθές status στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για τη μόνη υποψηφιότητα που έχει προϋποθέσεις να επαναπατρίσει κόσμο από τη ΝΔ και να ανεβάσει αισθητά τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, σε περίπτωση εκλογής.

Σε κάθε περίπτωση, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Άννας Διαμαντοπούλου αναμένεται να ταράξει τα νερά στις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.