Κόρινθος: Για αυτό έκανε όπισθεν ο ανήλικος και προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο

Κόρινθος: Για αυτό έκανε όπισθεν ο ανήλικος και προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο

Τι είπε συγγενικό του πρόσωπο

Για τη μοιραία απόφαση που πήρε ο 15χρονος ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο που έκανε όπισθεν στην εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους η 18χρονη αδελφή του και ένας 16χρονος φίλος του μίλησε η θεία του παιδιού.

Σύμφωνα με την ίδια ο 15χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε πάρει κρυφά από τους γονείς του τα κλειδιά του αυτοκινήτου, έκανε όπισθεν γιατί έχασε την έξοδο που έπρεπε να πάρει.

«Ήταν 4 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο και πήγαν να κάνουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω κατευθείαν αλλά έγινε το τροχαίο» περιέγραψε τις κινήσεις του 15χρονου ανηψιού της η θεία του.

Ο 15χρονος, όμως, δεν είδε ότι πίσω του ακολουθούσε άλλο όχημα, ο οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα τα δύο ΙΧ να συγκρουστούν με σφοδρότητα.

Ο απολογισμός μια 18χρονη – η αδελφή του 15χρονου οδηγού – και ένας 16χρονος να χάσουν τη ζωή τους και άλλα τρία άτομα να τραυματιστούν. Πιο σοβαρά ο 15χρονος οδηγός του μοιραίου ΙΧ ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλά κατάγματα για τα οποία μπήκε στο χειρουργείο.

Ωστόσο, οι γιατροί δεν υποχρεώθηκαν να τον διασωληνώσουν και έτσι ελπίζουν ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει τα τραύματά του.

Ο 17χρονος συνοδηγός του οχήματος έχει χτυπήσει στη μέση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ ελαφρά έχει τραυματιστεί ο 69χρονος Βρετανός οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.