Σκάει η βόμβα: Τον διαγράφει ο Κασσελάκης

stefanos-kasselakis

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι... έξαλλος

«Μπαρούτι» μυρίζει το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω του ελέγχου για τα οικονομικά του κόμματος ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης δέχεται κριτική από στελέχη που εναντιώνονται στις επιλογές του.

Στην τελευταία του συνέντευξη στο «Talk Radio 98,9» ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στο «αντάρτικο» από συγκεκριμένο βουλευτή που δεν αποκλείεται να φέρει και τη ρήξη στις μεταξύ τους σχέσεις.

«Θα πρότεινα να κάνει αντιπολίτευση, με την ίδια θέρμη, στον Μητσοτάκη» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον βουλευτή ενώ άφησε αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα.

«Προφανώς και είναι, γιατί ήταν 15 χρόνια πρόεδρος του κόμματος. Ό,τι βρίσκω ήταν εκεί» διευκρίνισε ο πρόεδρος του κόμματος για τη συνεχιζόμενη κόντρα του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Στέφανος Κασσελάκης: Ποιον διαγράφει

Ο βουλευτής δεν έχει αφήσει σε… χλωρό κλαρί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και η τελευταία του αναφορά είχε να κάνει με τα τρολ τα οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, πληρώνει ο Στέφανος Κασσελάκης. Μάλιστα, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει την κεντροαριστερή παράταξη.

Ο βουλευτής που… σφάζει καθημερινά τον Κασσελάκη είναι ο Χρήστος Σπίρτζης και οι επιθέσεις έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που 70 μέλη του κόμματος υπέγραψαν κείμενο με το οποίο ζητούν την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος με το ερώτημα της διαγραφής.

Σύμφωνα με το newsit.gr ο Χρήστος Σπίρτζης θεωρείται «κατ’ ουσία, ξένο σώμα στο κόμμα» και «έχει θέσει εαυτόν εκτός κόμματος».

Αυτό που ενόχληση ιδιαίτερα ήταν το κάλεσμα του βουλευτή προς τον κ. Τσίπρα να βγει μπροστά και να αναλάβει τον κεντροαριστερό χώρο.

«Δεν επιτρέπουμε σε κανένα, να μιλάει εξ ονόματός μας για κορυφαία ζητήματα όπως η εκλογική συμπόρευση με τρίτα κόμματα, χωρίς μάλιστα αυτά να έχουν τεθεί στα όργανα και στην κρίση της βάσης μας» τόνισαν.

Ο Χρήστος Σπίρτζης σε συζητήσεις του επισημαίνει ότι ο Κασσελάκης θα πρέπει να διαγράψει πρώτα τον εαυτό του γιατί εκείνος έχει απομακρυνθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η διαγραφή στο κόμμα της αριστεράς δεν είναι μια απλή υπόθεση. Πρέπει να περάσει από τα όργανα. Οπότε η εκκρεμότητα Σπίρτζη θα συνεχιστεί και με νέα επεισόδια και αναμένεται να καταλήξει χωρισμό!


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.