Τέτοια παραλία ούτε σε ταινία του Χόλιγουντ: Το ελληνικό νησί – έκπληξη που η Νικόλ Κίντμαν διαφημίζει ως το ωραιότερο στον κόσμο

Τέτοια παραλία ούτε σε ταινία του Χόλιγουντ: Το ελληνικό νησί - έκπληξη που η Νικόλ Κίντμαν διαφημίζει ως το ωραιότερο στον κόσμο

Η Νικόλ Κίντμαν είναι μαγεμένη από τις ελληνικές ομορφιές

Η Νικόλ Κίντμαν βρίσκεται στην Ελλάδα με την οικογένειά της και απολαμβάνει τις διακοπές της σε ένα πανέμορφο νησί.

Η δημοφιλής ηθοποιός επισκέφτηκε για δεύτερη χρονιά την Ελλάδα αφού σαγηνεύτηκε με την πρώτη της επίσκεψη από τη φυσική ομορφιά του νησιού.

Κυπαρίσσια, ονειρεμένες παραλίες, τιρκουάζ νερά και άγρια βράχια συνδυαστικά με γαλήνη και ησυχία. Μοιάζει σαν τον… παράδεισο αλλά είναι στην Ελλάδα!

Νικόλ Κίντμαν: Σε ποιο νησί κάνει διακοπές

Σύμφωνα με την Real News, η Νικόλ Κίντμαν χαλαρώνει στις διακοπές της μαζί με τις δύο κόρες της Φέϊθ -Μάργκαρετ και Σάντεϊ Ρόουζ και τον σύζυγο της και μουσικό Κιθ Έρμπαν. Μαζί με την Νικόλ Κίντμαν, στους Αντίπαξους, βρίσκεται και ο σύζυγός της, Κιθ Ούρμπαν.

Η οικογένεια της έκανε στάση στο νησί των Αντιπαξών με το χλιδάτο σκάφος το οποίο έχουν νοικιάσει και «οργώνουν» το Ιόνιο Πέλαγος αφού η σταρ είναι… μαγεμένη από το νησί.

Κατά την παραμονή τους στο νησί, η Νικόλ Κίντμαν και η οικογένεια της έφαγαν σε εστιατόριο του νησιού, όπου γεύτηκαν ελληνικά πιάτα και παραδοσιακές λιχουδιές.

Εν συνεχεία κατευθύνθηκαν όλοι μαζί προς το beach bar του Βουτουμίου, όπου και απαθανατίστηκαν από απόσταση από την εφημερίδα Real News.

Όπως καταγράφει στο ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος Νίκη Κώτσου, που βρισκόταν ταυτόχρονα με την Νικόλ Κίντμαν στην παραλία του Βουτουμίου, κάποιοι λουόμενοι πλησίασαν την διεθνή σταρ και ζήτησαν να βγάλουν selfie μαζί της.

Παρ’ όλα αυτά στην μέση μπήκε ο σύζυγος της, ο οποίος με ευγενικό τρόπο είπε στους φαν της να σεβαστούν τις ιδιωτικές οικογενειακές της στιγμές.

Να σημειώσουμε ότι πέρυσι, που η σταρ είχε βρεθεί για άλλη μια φορά στην Ελλάδα, είχε επιλέξει να ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες από το ταξίδι της, χωρίς ωστόσο να δείχνει τον εαυτό της ή τα συγκεκριμένα σημεία που επισκέφθηκε και αφήνοντας τους φαν της να μαντέψουν ποιο νησί μπορεί να είχε επισκεφθεί.

Φέτος όμως επέλεξε να μην ανεβάσει καμία φωτογραφία από τις διακοπές της, ούτε καν σε Instagram Story.

Τέτοια παραλία ούτε σε ταινία του Χόλιγουντ: Το ελληνικό νησί - έκπληξη που η Νικόλ Κίντμαν διαφημίζει ως το ωραιότερο στον κόσμο Τέτοια παραλία ούτε σε ταινία του Χόλιγουντ: Το ελληνικό νησί - έκπληξη που η Νικόλ Κίντμαν διαφημίζει ως το ωραιότερο στον κόσμο Τέτοια παραλία ούτε σε ταινία του Χόλιγουντ: Το ελληνικό νησί - έκπληξη που η Νικόλ Κίντμαν διαφημίζει ως το ωραιότερο στον κόσμο

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.