Στα μαχαίρια Καραμέρος – Πορτοσάλτε για την υπόθεση Λιγνάδη

Δραματική εξέλιξη για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Τι είπαν στον αέρα τηλεοπτικού καναλιού

Για μία ακόμα φορά το στούντιο του ΣΚΑΙ μετατράπηκε σε αρένα, δεδομένης της αντιπαράθεσης στην οποία ήρθαν -για πολλοστή φορά- οι δημοσιογράφοι, Άρης Πορτοσάλτε και Γιώργος Καραμέρος.

Αφορμή στάθηκε η αποφυλάκιση του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, παρά την καταδίκη του.

Τι είπε ο Πορτοσάλτε

Ο Άρης Πορτοσάλτε στην τοποθέτησή του ανέφερε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης αποφυλακίστηκε με νόμο ΣΥΡΙΖΑ ενώ σχολίασε τις διαμαρτυρίες του κόσμου στα θέατρα λέγοντας: «Η απόφαση αυτή παρήχθη από νόμο του ΣΥΡΙΖΑ».

Και συνέχισε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί στοχοποιείται η κ. Μενδώνη επειδή κάποιοι, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή θέλει πάνω σε αυτή την πολιτική να λασπώσει πρωθυπουργό, Μενδώνη κτλ. Το να παίζεις με τον θεσμό της δικαιοσύνης και να τον κάνεις υποχείριο της πολιτικής σου είναι μεγάλο σφάλμα. Αυτή η πολιτική δεν ταιριάζει σε ένα κόμμα που θέλει να νομίζουν οι υπόλοιποι ότι είναι κεντρώο. Το 30% των ανθρώπων που έχουν μια άλλη αντίληψη για την κοινωνία μας τους περιμένει να πάνε να ψαρέψουν…».

Η αντίδραση Καραμέρου

Ο Γιώργος Καραμέρος αντέδρασε στα παραπάνω λέγοντας: «Άρη μου δεν πέρασες καλό Σαββατοκύριακο μάλλον διότι αυτός ο νόμος είναι του 2010 που δεν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ντροπή να λέμε ψέματα πρωί πρωί Δευτέρας».

«Οι προσωπικές αναφορές είναι προϊόν μιας άκρατης ηλιθιότητας και λαϊκισμού. Εγώ δεν ακούμπησα κανένα», είπε ο Πορτοσάλτε με τον Καραμέρο να απαντά: «Δηλαδή λες ηλίθιους τους συνομιλητές σου; Ποιος ασχολήθηκε μαζί σου δεν κατάλαβα…».

Και τα γκαζάκια στην «κουβέντα»
Οι τόνοι ανάμεσα στους δημοσιογράφους ανέβηκαν στη συνέχεια με την παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου να προσπαθεί να τους σταματήσει.

«Είναι χυδαίος λαϊκισμός αντιλήψεως ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άρης Πορτοσάλτε. «Δεν ντρέπεσαι να λες…», είπε απευθυνόμενος στον Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος τον διέκοψε λέγοντάς του: «Δεν ντρέπομαι να μιλάω μαζί σου και να σε ακούω να λες τόσα ψέματα! Μπορεί να είσαι όσο θέλεις τοξικός. Υπερασπίζεσαι καταδικασμένο βιαστή» ενώ ανέφερε ότι «εγώ δεν έχω φίλους παιδεραστές»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.