«Θα σας πάω μέχρι τέλους»: Νέο σφυροκόπημα Σαμαρά…

antonis-samaras

Επανήλθε ο Αντώνης Σαμαράς 

Η «ολική» επίθεση του Αντώνη Σαμαρά στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη έμεινε επισήμως αναπάντητη από το Μέγαρο Μαξίμου.

Είναι προφανές ότι η όποια απάντηση δεν θα δοθεί στον τόνο που επιλέγει ο κ. Σαμαράς, ο οποίος από την άλλη, όσο δεν παίρνει μια απάντηση, επανέρχεται σε οξύτερο ύφος.

Είναι προφανές, πάντως, ότι η σχέση Μαξίμου-Σαμαρά είναι αδιέξοδη, καθώς ο μεν Μητσοτάκης δεν φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει πολιτική ρότα και από την άλλη ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει κανέναν λόγο να αβαντάρει την κυβέρνηση.

Με άλλα λόγια, οι σχέσεις τους έχουν μπει στον «πάγο» και αναμένεται να μείνουν έτσι και μένει να δούμε τι θα συμβεί για να ραγίσει και αυτός.

Αντώνης Σαμαράς: Νέο σφυροκόπημα

Ο Αντώνης Σαμαράς επανήλθε υποβάλλοντας αίτηση ενώπιον του εισαγγελέως Οικονομικού Εγκλήματος και καταθέτοντας συμπληρωματικό υπόμνημα.

Μετά τον νόμο 55090 που δίνει τη δυνατότητα να αρθεί η προστασία των προστατευόμενων μαρτύρων αν δεν συντρέχουν οι λόγοι για τους οποίους μπήκαν στο καθεστώς, ο πρώην πρωθυπουργός ζητά την αποκάλυψη της ταυτότητας των «προστατευόμενων» μαρτύρων με τις κωδικές ονομασίες «ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ» και «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΕΛΕΣΗ» στην υπόθεση Novartis.

«Θα σας πάω μέχρι τέλους» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς αναφερόμενος στους «κουκουλοφόρους» μάρτυρες όπως τους αποκαλεί. Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε να ανασυρθεί η έγκληση που είχε κατατεθεί εναντίον  των «κουκουλοφόρων» μαρτύρων, για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Η  αίτηση αυτή εκκρεμεί στην αρμόδια εισαγγελική λειτουργό εδώ και χρόνια. Όπως και των άλλων εννέα πολιτικών προσώπων που η κυβέρνηση Τσίπρα επιχείρησε να συνδέσει με το σκάνδαλο Novartis. Ανάμεσα τους ήταν και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος που κι εκείνος τώρα περιμένει τις εξελίξεις.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.